Natuurlijke manieren om Open te stellen een verstopte neus

September 12

Natuurlijke manieren om Open te stellen een verstopte neus

Je neusholte is gevuld met kleine bloedvaten die opzwellen kunnen wanneer geactiveerd door pollen, stof, huisdier dander, irriterende stoffen of andere ziekten, volgens de Mayo Clinic. Het resultaat is een verstopte of verstopte neus---gekenmerkt door problemen met ademhalen, neusafscheiding of een jeukende neus. Hoewel de meeste at Home behandelingen helpen kunnen om neusafscheiding, melden uw arts als u een verstopte neus voor meer dan 10 dagen ondervindt of indien het vergezeld van bloed in de neusafscheiding gaat.

Zoute Drops

Een oplossing van zout en water kan helpen verminderen van irritatie in de neus en een verstopte neus te verlichten. Deze behandeling kan worden gebruikt op kinderen en volwassenen om slijm uit de neus spoelen. Meng 1/4 theelepel zout met 1/2 kopje lauw water. Ga op uw rug liggen en het hoofd en de hals lichtjes te verheffen. Met behulp van een pipet, plaats twee tot drie druppels van het mengsel in elk neusgat en liggen nog voor één minuut. Draai op uw maag en plaats een handdoek onder de neus dat de oplossing voor de afvoer.

Kamille stoom

Kamille thee is lang aangeprezen voor haar vermogen om te kalmeren en ontspannen als je een kop drinkt. De dampen kunnen ook worden gebruikt voor het verlichten van de nasale benauwdheid, volgens leren kruiden. Kook 1 kwart van het water in een pot. Wanneer het water een kook bereikt, uitschakelen van de hitte, plaats 10 kamille theezakjes in de pot en bedek het. Wacht 15 minuten en plaats de pot op een beschermde oppervlak op uw aanrecht of tafel. Verwijder het deksel van de pot, mager over de stoom en betrekking hebben op je hoofd en de pot met een grote handdoek. Haal diep adem om te ademen van de stoom. Stoppen om te blazen je neus zo nodig en de behandeling voortgezet totdat de pot niet langer stomen is of je neus minder verstopte voelt. U kunt de thee hergebruiken als stoom behandeling gedurende de dag.

UI

De sterke geur van een UI kan een voordeel zijn bij het verlichten van een verstopte neus. Net als de ademhaling in sterke dampen zoals menthol van benauwdheid ophelderen kunt, kan je ademen in de geur van een UI om te openen de neuspassages. De geur veroorzaakt de neus te lopen, die uw benauwdheid verlicht, volgens de website van moeder natuur.


gerelateerde artikelen