Bijwerkingen van biergist tabletten

September 7

Bijwerkingen van biergist tabletten

Overzicht

Biergist is een supplement dat is afgeleid van een soort schimmel saccharomyces cerevisiae genaamd. Hoewel biergist meestal gebruikt wordt om bier te maken, biergist supplementen zijn ook een uitstekende bron van B-vitamines en kunnen helpen verminderen van hoge bloedsuikerspiegel of cholesterolgehalte, volgens de website van de Universiteit van Maryland Medical Center. Praat met uw medische provider over de bijwerkingen van biergist tabletten voor het begin van de behandeling met dit soort aanvulling.

Allergische reactie

Bent u allergisch voor gist, zou u moet vermijden gebruikend biergist tabletten tenzij uw arts raadt het gebruik van hen. Oneigenlijk gebruik van deze aanvulling als je overgevoelig bent kan een ernstige allergische reactie veroorzaken. Een allergie voor biergist kan leiden tot ademhalingsproblemen, urticaria, duizeligheid, upset maag of gezicht of zwelling van de keel. Als u een van deze tekenen of symptomen ontwikkelen na het nemen van een dosis van biergist, zoeken prompt medische zorg om ernstige complicaties te vermijden. Bovendien bent u gevoelig voor schimmelinfecties, zou u moet vermijden gebruikend dit supplement. Praat met uw arts als u gist infectie symptomen, zoals jeukende, witte huid of mondelinge letsels, Lies irritatie of een ongewoon dikke vaginale afscheiding ontwikkelt. Een antischimmel medicatie mogelijk moet oplossen van gist infectie symptomen.

Gas

U kan mild gas ervaart als een neveneffect van het nemen van biergist tabletten. Gassiness kan leiden tot buik opgeblazen gevoel, oprispingen of winderigheid, die ongemakkelijk of pijnlijk kan zijn. Als gassiness zich blijft voordoen of lastig wordt, moet u uw arts raadplegen.

Interacties van medicatie

Praat met uw arts over eventuele medicijnen die u momenteel voor het begin van de behandeling met biergist tabletten. Dit supplement kan communiceren met bepaalde medicijnen zoals monoamine-oxidase remmers en meperidine.


gerelateerde artikelen