De behandelingen van het eczema voor een Baby

March 24

Dr. Alan Greene stelt dat eczeem een van de meest voorkomende huidproblemen bij kinderen is. Het wordt gekenmerkt door droge, extra gevoelige huid. De symptomen van eczeem kunnen worden weergegeven op bijna elk deel van het lichaam, maar de meest voorkomende plaatsen zijn de wangen en de onderkant. Kinderen ontgroeien meestal eczeem door het tweede of derde jaar van het leven. Eczeem kan worden verergerd door irriterende stoffen, met inbegrip van parfums en ontroerend. Er zijn verschillende methoden van behandeling van baby eczeem, maar het is een hardnekkige aandoening die na verdwijnen opflakkeren kan.

Vermijden van Triggers

Het is vaak moeilijk om de exacte eczeem trigger in een kind. Greene stelt diverse gemeenschappelijke triggers te vermijden, met inbegrip van dingen die een baby zweet, melk, eieren, citrusvruchten en pinda. Veel persoonlijke verzorging en schoonmaakmiddelen bevatten irriterende stoffen. Verzorgers specialiteit kleurstof - en geur-vrij opties kunt in plaats daarvan.

Hygiëne

Zorgverleners moeten baby's met behulp van milde reinigingsmiddelen en lauw water wassen. Korte baden zijn het beste om te voorkomen dat de huid uitdroogt. Zeep is niet nodig op alle delen van het lichaam---alleen gebieden die echt vies zijn. Verzorgers kunnen toepassen op een gevoelige huid lotion die de baby's arts heeft aanbevolen. Optimale keuzes zijn hypoallergeen en geur-vrije producten. De beste tijd om te passen de lotion is direct na een bad, terwijl de huid nog nat is te verzegelen in vocht. Groene beveelt het gebruik van een luchtbevochtiger, terwijl de baby slaapt om te voorkomen dat de huid uitdrogen, vooral tijdens de wintermaanden.

Cortison crème

Zorgverleners moeten met hun baby's kinderarts raadplegen alvorens een over-the-counter cortison crème, zoals hydrocortison te gebruiken. De kinderarts kan aanbevelen het bedrag en de frequentie waarmee is het veiligst voor een baby. Cortisone kan verminderen de ontsteking die roodheid van de huid veroorzaakt.

Voorgeschreven behandeling

Wanneer de reguliere behandelingsmethoden zijn niet effectief, kan een arts een mondeling of actueel medicatie voorschrijven voor een baby met eczeem. De Mayo Clinic heeft erop gewezen dat een sterkere corticosteroïd crème of zalf, antibiotica of orale corticosteroïden worden vaak voorgeschreven geneesmiddelen voor eczeem.


gerelateerde artikelen