Lactose in droge Curd kwark

April 5

Lactose in droge Curd kwark

Maar liefst 30 tot 50 procent van de Amerikanen niet produceren de enzymen die nodig zijn om te breken lactose en suiker in melk, meldt de Ohio State University Medical Center. Zuivelproducten bevatten calcium, zodat u zou willen opnemen in uw dagelijkse voeding. Maar als u één van deze lactose intolerante mensen bent, de lactose in zuivel veroorzaakt gastro-intestinale problemen wanneer u consumeren. Droge wrongel kwark levert calcium, maar bevat relatief weinig lactose. Als u houdt van zuivelproducten maar hebben van lactose-intolerantie, kan u zitten kundig voor tolereren van dit product.

Beschrijving

Droge wrongel kwark is ook bekend als farmer's kaas of baker's kaas. Net als een aantal kazen verliest cottage kaas lactose tijdens het fermentatieproces. Gisting produceert bacteriën die de lactose in gefermenteerde producten zoals kaas, yoghurt en zure room breken. Lichamen van de melk of room en melk toe te voegen aan de wrongel produceert geroomde kwark, die meer lactose dan de droge vorm bevat. Kwark gemaakt met stremsel, welke versnelt gisting, meer van hun lactose inhoud behouden, biochemicus en kookboek auteur Eva Kende verslagen op haar website.

Hoe wordt het gemaakt

Droge wrongel kaas wordt gemaakt door gisting van het magere deel van de melk. De bacteriën in de melk fermenteren met de hulp van laag vuur, en lactose is opgebruikt tijdens de gisting. Het proces produceert zachte wrongel, het effen gedeelte, en Wei, de loopneus gedeelte. De Wei bevat de meeste van de lactose, dus na het koken uit de Wei gieten allermeest naar de lactose verwijdert.

Gehalte aan lactose

Het gehalte aan lactose in droge wrongel kwark is laag, ongeveer 0,5 procent, volgens één fabrikant. Regelmatige kwark varieert van 0,6 tot 3,3 procent, volgens planeet Lactose, een website onderhouden door Steve Carper, die verscheidene boeken over lactose-intolerantie geschreven heeft. Meeste lactose intolerante mensen kunnen eten met minder dan 2 procent lactose in normale hoeveelheden, volgens Carper tolereren.

Overwegingen

Kwark bevat lagere hoeveelheden lactose dan melk, waarin 3,7 tot en met 5.7% lactose. Droge wrongel kwark elimineert de crème en alle vloeistoffen toegevoegd-rug waardoor de hoeveelheid lactose, waardoor het een lactose tellen zelfs lager dan die van gewone kwark. Supplementen met lactase enzymen, die lactose breken, kunnen worden genomen door de mond; ze kunnen helpen als u nog steeds symptomen van droge wrongel kwark. Praat met uw arts om uit te vinden als lactase enzym supplementen geschikt voor u zijn.


gerelateerde artikelen