Indoor oefeningen voor het afvallen van de buik

April 6

Indoor oefeningen voor het afvallen van de buik

Chirurgie is de enige optie voor het verliezen van vet uit slechts één gebied van het lichaam, zoals de buik, maar het is mogelijk om Toon en draai de buikspieren aan te spannen zodat de taille, de maag en de buik kijken trimmer. Als u deze buik oefeningen koppelen aan een aërobe plan, zoals lopen op een loopband of paardrijden een stationaire fiets, hebt u een grote indoor training. Voeg meer groenten en fruit aan uw dieet-- en nemen uit sommige van het vet-- en hebt u een levensstijl te veranderen dat je buik trim voor de komende jaren zal houden.

Crunches

Crunches versterken de spieren van de musculus rectus (de "six-pack") abdominus, alsmede de interne en externe obliques (taille spieren). Crunches moeten naar behoren worden gedaan om te handhaven van de veiligheid van uw rug, alsmede over de juiste spieren richten.

Ga op uw rug liggen met je knieën gebogen en voeten op de vloer. Plaats je handen op de achterkant van je hoofd of over uw borst, dan verhogen van je hoofd en de schouders van de vloer een paar duim, knijpen de buikspieren aan te spannen. Do three sets of 25 crunches, as recommended by Great-workout.com, and add some weight to your chest if these become too easy.

Schuine Crunch

Deze oefening is vergelijkbaar met de standaard crunch, maar richt zich specifiek op de obliques, de spieren aan beide zijden van uw taille.

Op de vloer met je platte rug en armen verhogen ofwel achter uw hoofd of gekruist over je borst, uw schouders een paar duim van de vloer als u naar de rechter knie of de linkerknie. Knijp uw spieren en houd gedurende twee of drie seconden voordat hij terugkeerde naar de vloer. Alternatieve kanten. Doen drie sets van 25 herhalingen voor elke zijde.

Sit-rug

Deze gewijzigde versie van de sit-up is een groot voorgerecht oefening voor mensen met zwakke buikspieren, meldt ChangingShape.com.

Op de grond zitten met je benen gebogen en je voeten verscholen onder meubilair voor ondersteuning. Plaats je handen op je borst en plooi je kin naar je borst. Langzaam leunen terug totdat je voelt dat je buik spieren beginnen te contracteren, en probeert te gaan weer een andere inch. Houd drie seconden en vervolgens terugkeert naar een zittende positie. Begin met één set van 25 sit-back en werk je weg omhoog vanaf daar.

Isometrische Crunch

Isometrische crunches kunnen worden gedaan, overal en altijd--zelfs zitten op uw bureau op het werk. Comfortabel zitten en adem uit. Vervolgens zuigen in uw maag, zover je kunt en houd de pose gedurende 15 seconden. Zodra u hebt gezogen in uw maag, adem normaal voor de duur van de crunch. Vrijgeven van uw buikspieren, haal diep adem in, adem uit en doe het opnieuw.


gerelateerde artikelen