Hoe te kleden een wilde eend

July 31

Hoe te kleden een wilde eend

Terwijl vele eend jagers dol op eten van hun spel, zijn anderen naar voren gebogen aan het weggeven. Dit is grotendeels te wijten aan een misschien onverdiende reputatie: wilde eend vlees wordt gedacht om te proeven onherstelbaar gamey. Echter vele factoren van invloed op de smaak van eend, zoals ze de smaak van de meeste vrij wild doen. De sleutel tot een smaakvolle eend is de manier waarop het is gekleed en bereid. Hoewel de meeste staten sponsor hunter-opleidingen die betrekking hebben op veld dressing basics, is hun materiaal gericht op veiligheid en gezondheidsoverwegingen. Verdwalen in deze leerplannen is het feit dat de smaak van de vogel ook afhankelijk is van goede veld dressing.

Stap 1

Verwijder alle vreemde vuil en fecale materie uit de buitenkant van de eend. Openen van het karkas zonder deze voorlopige reiniging kan blootstellen de vlees en organen voor bacteriƫn.

Stap 2

Met de hand plukken van de veren. Villen van de eend is niet aan te raden, aangezien deze procedure zou Verwijder een primaire opslagplaats van smaak en vocht. De veren worden opgeslagen in een plastic zak voor latere verwijdering.

Stap 3

Beveilig de vogel--borst zijde naar beneden-- en snijdt langs beide zijden van de ruggengraat van de staart aan het hoofd. Met uw hand of een paar tang, ruk de duck's hoofd van het karkas, waardoor het met de ruggengraat en de inwendige organen. MOP van de binnenkant van de holte met papieren handdoeken.

Stap 4

Knip weg de vleugels en poten met jacht schaar wilt u alleen de borst gebraden vlees. Anders laat u de vogel intact. Druk op het vlees te uittreksel van ieder bloed. Dit zal bijdragen tot de smaak van het vlees.

Stap 5

Het vlees en ingewanden op ijs zo snel mogelijk afkoelen. Bederf zal optreden als ze worden achtergelaten bij een temperatuur boven de 40 graden Fahrenheit. De kop en de ingewanden in een plastic zak voor identificatie opslaan door autoriteiten.

Waarschuwingen

  • Als u een vieze geur ondervindt bij het verwijderen van de ingewanden--de lever, galblaas en andere organen--samen met het hoofd, beschikken over de hele eend volgens de spelregels van uw conditie. Hetzelfde doen als de ingewanden groenachtig kwijting uitstoten of het bloed onnatuurlijk donker is.
  • Verwijder voorzichtig alle shot pellets van de eend, want u de sake van uw tanden bent.

Tips

  • Dompel de duck's lichaam in warm water--als u kunt--voordat het plukken van de veren. Het maakt de taak eenvoudiger.
  • Hoewel u toepassing van kracht wellicht bij het verwijderen van de ingewanden, wees voorzichtig niet te beschadigen de lever, opdat de smaak van het vlees worden verwend door de gal.

Wat die u nodig hebt

  • Plastic zak
  • Filet mes
  • Tang
  • Papieren handdoeken
  • Jacht schaar

gerelateerde artikelen