Rug oefeningen voor vrouwen met pijn

June 22

Rug oefeningen voor vrouwen met pijn

Pijn in de rug bij vrouwen kunnen het resultaat van vele factoren, met inbegrip van schade, slechte houding en menstruatie. Als u rugpijn ondervindt, zegt de website Medline Plus is het beter om het uitvoeren van zachte stukken dan in bed, die aan uw stijfheid en ongemak toevoegen kunt te blijven. Als uw rugpijn ernstig is of langer dan drie dagen duurt, een arts raadplegen. Zwangere vrouwen moeten praten met hun zorgverleners voordat enige oefeningsroutines. (Zie referentie 3)

Knie naar de borst

Te voeren een knie aan borst stuk en vrijlating van spanning in je onderrug, te beginnen op de vloer op je rug liggen. Buig je knieën en plaats je voeten plat op de vloer. Buig één knie en gebruik je handen om die knie naar je borst. Houd de positie 15 seconden en herhaal met het andere been. Na het uitvoeren van de pose keer aan elke kant, suggereert de Mayo Clinic herhalende beweging beide benen naar je borst brengen op hetzelfde moment. (Zie referentie 1)

Wendingen

De Mayo Clinic raadt dat een onderrug wendingen dat vrouwen ter vermindering van pijn in de rug kunnen uitvoeren. Lig plat op je rug met gebogen knieën, plaatsen van je voeten plat op de vloer. Je schouders tegen de grond gedrukt, daalt je knieën naar een kant voorzichtig. Houd de positie voor 10 seconden, dan Herhaal aan de andere kant. (Zie referentie 1)

Terug bogen

Vrouwen met pijn in de onderrug kunnen profiteren door het uitvoeren van subtiele terug boog oefeningen, volgens de Mayo Clinic. Voor het uitvoeren van dit stuk, op uw rug liggen met je knieën gebogen en je voeten plat op de vloer. Boog je rug zodat uw bekkenbeen is getiteld omlaag naar je voeten. Dit moet leiden tot een ruimte tussen uw onderrug en de vloer. Ontspannen, vervolgens plat op je rug tegen de grond en trek je buikspieren zodat uw bekkenbeen nu naar je hoofd kantelt. Houd vijf seconden. (Zie referentie 1)

Brug Pose

Brug pose is een klassieke yoga-pose die kan helpen bij vrouwen met strakke lagere rug versterken van de spieren die de wervelkolom ondersteunen. De Mayo Clinic suggereert beginnen op je rug met je knieën gebogen en je voeten op de vloer. Gebruik de kracht in je benen te duwen tegen de grond en trekken van je heupen en lagere terug van de grond. Je hoofd en schouders moeten blijven plat tegen de grond. Houd uw buikspieren strak aan rug letsel te voorkomen. Houd de brug pose voor drie volledige adem, dan ontspannen. (Zie referentie 1)

Kat-Cow Stretch

Womens Health magazine zegt dat de yoga kat-cow pose is uitstekend geschikt voor vrouwen met rugpijn. Als u krampen en lage rugpijn tijdens de menstruatie ondervindt, kan de kat-koe-pose worden vooral nuttig in het verlichten van uw symptomen. Het traject start op je handen en knieën, dan inademt en verplaatsen naar de gewenste positie van de koe, iets overkoepelende je rug en je borst en stuitje wijzend naar het plafond. Als je uitademt, vouw je borst vooruit en ronde van je rug, kat pose binnenkomen. Zes keer heen en weer bewegen tussen deze twee poses. (Zie referentie 2)


gerelateerde artikelen