Wat zijn de voordelen van Blackberry verlaat?

October 26

Overzicht

BlackBerry blad heeft vele traditionele toepassingen, en het officieel is goedgekeurd in Duitsland voor de behandeling van bepaalde veterinairrechtelijke voorschriften. BlackBerry bladeren kunnen worden gemaakt in thee of gebruikt als een mondspoeling en gorgelen oplossing volgens Flora Health. Looistoffen in blackberry blad zijn verantwoordelijk voor enkele van de positieve effecten, tannines kunnen veroorzaken met leverschade als overgenomen in grote hoeveelheden lange termijnen. Raadpleeg een gekwalificeerde gezondheid-zorgverlener voordat gebruik blackberry blad supplementen.

Diarree

Commissie E, de Duitse regelgevende instantie voor kruiden, heeft blackberry blad thee voor verlichten aspecifieke acute diarree goedgekeurd. Looistoffen in de bladeren kunnen dit probleem verlichten volgens Flora Health. De Commissie E adviseert 4,5 gram blackberry bladeren dagelijks als een thee of andere interne supplement te nemen. De Universiteit van Maryland Medical Center bevat een standaard dosering van blackberry blad thee voor verlichten diarree als 1 theelepel van de gedroogde bladeren beschimpend per kopje heet water, en het drinken van 1/2 kopje per uur. De UMMC adviseert praten met een arts alvorens blackberry blad voor de behandeling van diarree, omdat bepaalde soorten diarree kunnen worden verergerd met kruiden-behandeling.

Slijmvlies ontsteking

Wat zijn de voordelen van Blackberry verlaat?

BlackBerry blad is ook goedgekeurd in Duitsland voor de behandeling van milde ontsteking van de slijmvliezen van de mond en keel, volgens Flora Health. Dit maakt het nuttig voor het verlichten van de zere keel, mond zweren en ontstekingen van het tandvlees. Voor deze doeleinden, kan het worden gebruikt als een gorgelen, mondwater of thee.

Zweren

Wat zijn de voordelen van Blackberry verlaat?

Een laboratorium studie gepubliceerd in juli 2009 de kwestie van de International Journal van antimicrobiële stoffen evalueerde de effecten van Rubus ulmifolius, of elmleaf blackberry, op Helicobacter pylori bacteriën, met behulp van bladeren en geïsoleerd polyfenolen. H. pylori is een veelvoorkomende oorzaak van gastro-intestinale ulcera en ontsteking van de maag. Het heeft ontwikkeld sommige resistentie tegen antibiotica en antibiotica voor de behandeling van H. pylori infectie ook zijn niet gemakkelijk beschikbaar in ontwikkelingslanden. Het blad extract en alle van de polyfenolen had antibacteriële effecten tegen H. pylori.

Vrije radicalen

Wat zijn de voordelen van Blackberry verlaat?

Doornloos blackberry vruchten en bladeren hebben antioxiderende eigenschappen, volgens een studie gepubliceerd in februari 2000 de kwestie van de Journal van Agricultural and Food Chemistry. Antioxidanten beschermen tegen de gevolgen van vrije radicalen, moleculen die geproduceerd tijdens het metabolisme van voedsel in energie, of in antwoord op het milieu-toxines zoals sigaret roken. Vrije radicalen kan kunnen beschadigen cellen en een factor in hart-en vaatziekten, kanker en andere gezondheidsproblemen. De studie bleek dat blackberry bladeren hogere oxygen radical Extinctieverhouding capacity dan het fruit.


gerelateerde artikelen