Kinder pijn op de borst met oefening

October 26

Kinder pijn op de borst met oefening

Als uw kind over pijn op de borst tijdens het sporten klaagt, kan je zorgen dat hij beschikt over een hartkwaal. Pijn op de borst als gevolg van een cardiale oorzaak is uiterst ongewoon in kinderen, volgens de Cincinnati Children's Hospital. Pijn is vaak afkomstig van een verwonding, ziekte of astma in plaats van een hartprobleem. Kinderen die last hebben van pijn op de borst met inspanning moeten worden beoordeeld door een arts voordat u verdergaat met de oefening of deelnemen aan een sport.

Oefening geïnduceerde astma

Kinderen die oefening geïnduceerde astma hebben ervaren ademhalingsproblemen, pijn op de borst, piepende ademhaling, hoesten, kortademigheid en een strak gevoel in de borst tijdens of na het sporten. Wanneer een astma aanval optreedt, luchtwegen in de longen smalle, verhindert dat lucht stroomt vrij door de longen. De luchtwegen ook ontstoken en produceren van bovenmatig slijm, waardoor de ademhaling moeilijker. Activiteiten die de snelheid van de ademhaling verhogen, met inbegrip van deze sporten zoals in werking stellend, veld hockey en voetbal, hebben meer kans om te activeren oefening geïnduceerde astma dan meer gematigde activiteit. Oefenen bij koud weer kan het verergeren van het probleem.

Gastro-oesofageale refluxziekte

Gastroesophageal terugvloeiingsziekte of GERD, treedt op wanneer de sluitspier onderaan de slokdarm niet volledig sluit. De slokdarm draagt voedsel uit je mond naar je maag. Wanneer de sluitspier zwak is of niet volledig sluit, kunnen eten en maag zuren opnieuw invoeren van de slokdarm, irriterend het slijmvlies en het veroorzaken van pijn op de borst. Oefening kan verhogen de druk op de maag en dwingen zuren en inhoud terug in de slokdarm. Uitoefening van snel na het eten kan verhogen de kans op ervaren symptomen als uw kind GERD heeft.

Hartproblemen

Verschillende soorten hartproblemen kunnen veroorzaken pijn op de borst tijdens oefening. Voorwaarden die leiden abnormale hart ritmes, zoals lange QT-syndroom tot, kunnen leiden tot pijn op de borst en zelfs de dood. Pijn op de borst kan ook optreden als uw kind heeft cardiomyopathie, een aandoening die een ontsteking van de hartspier veroorzaakt. Verwijde cardiomyopathie treedt op wanneer de hartspier is ontstoken en uitgebreid, die van het hart kunnen effectief bloed pompen beïnvloedt. Andere oorzaken van pijn op de borst als gevolg van een hartprobleem omvatten defecte kleppen in het hart, bloed stroom obstakels, een afwijking in de kransslagaderen of een ontsteking van de bekleding van het hart.

Andere oorzaken

Pijn op de borst met oefening kan optreden na een verwonding aan de spieren of botten in de borst. Costochondritis, een aandoening die pijnlijke ontsteking in het gebied tussen de ribben en het borstbeen veroorzaakt, gebeurt vaak na een bovenste respiratoire ziekte. Uw kind kan merken dat het gebied inschrijving voelt als ze op het drukt en over pijn klagen kan wanneer ademhaling. Pericordial vangst syndroom oorzaken pijn in de borst of terug als uw kind inhaleert. De pijn enige duurt een paar minuten en gaat weg op zijn eigen.

Behandeling

Met behulp van een inhaleertoestel voordat u gaat trainen en wanneer oefening geïnduceerde astma symptomen zich voordoen, kunt uw kind beheren oefening geïnduceerde astma. Als uw arts diagnose uw kind met GERD, kan hij medicatie te neutraliseren en te verminderen maagzuur het slijmvlies van de slokdarm genezen aanbevelen. Inname van bèta-blokkers kan helpen oplossen van de hart ritme afwijkingen als gevolg van lange QT-syndroom. Artsen gebruiken Bèta-blokkers, diuretica en angiotensine-converterende enzymen en anticoagulantia voor de behandeling van cardiomyopathie. Pacemakers of Implanteerbare cardioverter defibrillatoren kunt ritme hartproblemen als gevolg van cardiomyopathie of lange QT syndroom als medicatie niet effectief is. Chirurgie kan nodig zijn om het vervangen van defecte kranen, obstakels of adres coronaire afwijkingen wissen. Symptomen van beide pericordial vangen syndroom en costochondritis verdwijnen gewoonlijk zonder behandeling.


gerelateerde artikelen