Voordelen van Nattokinase

October 25

Voordelen van Nattokinase

Nattokinase is een enzym dat gevonden in natto, een traditionele Japanse gefermenteerde soja schotel en dieet nietje van dat land voor vele eeuwen. Natto is eenvoudig te maken, waarbij alleen sojabonen, stro en water. Gestoomde bonen worden gemengd met stro, waarin de bacterie bacillus natto, en links naar het gisten gedurende 24 uur. Natto verwerft een milde smaak maar een sterke geur, vergelijkbaar met blauwe kaas, en een kleverige consistentie. Nattokinase kan bieden een verscheidenheid aan potentiële voordelen voor de gezondheid, maar overleg met uw arts voordat u met behulp van nattokinase.

Geschiedenis

In de jaren 1980 ontdekt Dr. Hiroyuki Sumi, die op zoek was naar een bron van voedsel, die kon oplossen bloedstolsels, zoals die leiden hartaanvallen en beroertes tot, dat natto in staat van ontbinding van fibrine, de eiwit component van bloedstolsels, volgens het boek "Top 10 supplementen: de essentiële gids naar de heetste supplementen voor Wellness en levensduur," door Woodland Publishing was. In het oorspronkelijke laboratorium experiment, natto volledig is opgelost een fibrine clot binnen 18 uur.

Nutriënten

Natto is een low-cholesterol voedsel dat een goede hoeveelheid eiwitten, vitamine K en de mineralen magnesium, koper, ijzer en mangaan levert. De inhoud van de vitamine K is bijzonder hoog en helpt met bot-gebouw door bevordering van het gebruik van calcium. Japanse volksgeneeskunde gebruikt natto als een cardiovasculaire remedie en helpt bij vermoeidheid.

Bloed Verdunnende

Nattokinase is gedacht om te functioneren in een soortgelijke wijze als het bloed Verdunnende agent coumadin, volgens Dr. Kathryn Fuchs, auteur van "De gezondheid Detectives' 456 meest krachtige Healing Secrets." Als u een vasculaire verwonding heb gehad of gevoelig voor hoge fibrinogeen niveaus of vorming van arteriële plaque, waarin fibrine zijn, kan u profiteren van nattokinase van eiwit-verterende effecten. Het enzym arteriële verdikking vermindert en kan helpen genezen van de bloedvaten. Ook zei overwegen om nattokinase om te voorkomen dat bloedstolsels vormen in je benen tijdens lange luchtvaartmaatschappij vluchten, wanneer perioden van de vergadering uitgebreid en lucht druk wijzigingen kunnen leiden tot bloed naar zwembad in uw benen, Fuchs.

Stolling

Een studie gepubliceerd in de 2010 nummer van het tijdschrift "Acta Haematologica" dat nattokinase gevonden daalde bloedstolsel formatie in proefdieren. Onderzoekers er rekening mee dat deze studie was de eerste om aan te tonen de effectiviteit van nattokinase in levende dieren, in tegenstelling tot eerder onderzoek, die de nattokinase weefselcultures gevolgen geëvalueerd. Verdere zijn menselijke studies nodig om deze veelbelovende voorlopige resultaten te bevestigen.

Overwegingen

Als voorzorgsmaatregel, nattokinase is niet effectief voor iedereen. Raadpleeg uw arts voor begeleiding en toezicht met betrekking tot veiligheid en dosering aanbevelingen voordat u nattokinase. Omdat nattokinase een bloedverdunner is, neem niet nattokinase hebt u elk type van bloeden stoornis, zoals een maagzweer, aambeien of geschiedenis van een beroerte. Ook, als je al een bloedverdunner, bespreken met uw arts de mogelijkheid van het gebruik van nattokinase in plaats van of in aanvulling op uw huidige medicatie.


gerelateerde artikelen