Hoe de rechter been gebogen houden in een golfswing

April 27

Hoe de rechter been gebogen houden in een golfswing

Neem een reis naar de driving range elke dag van de week en de waarnemer de golfers oefenen met hun clubs om hun spel te verbeteren. De speler die de bal segmenten of die heeft moeite met het slaan van de bal consequent kan worden gelokaliseerd door het optreden van zijn rechterbeen. De worstelende golfspeler rechterbeen vaak rechtzetten en sloten, en de rechterhiel liften van de grond tijdens de backswing. Het omkeren van deze slechte gewoonte met swing oefeningen ontworpen om te houden van je rechterbeen gebogen.

Stap 1

Het adres van de bal, met de breedte van uw houding afhankelijk van de club zijn u swingen. Kortere clubs moeten u uw voeten dichter bij elkaar plaatsen; langere clubs vereisen uw voeten verder uit elkaar slighter worden geplaatst.

Stap 2

Buig je knieƫn lichtjes terwijl je buig naar voren op je heupen. Houd je rug recht en je rug op over een hoek van 45 graden op de grond.

Stap 3

Plaats een gelijke hoeveelheid van gewicht op beide voeten, concentreren van uw gewicht op de bal van je voeten. Begin met het trekken van uw club in de backswing langzaam, met nauwe aandacht voor de verschuiving van het gewicht op je heupen. Als uw heupen naar rechts verschuiven, u bent niet uw linker knie buigen en u niet draaien in de taille als je trek uw club in de backswing. Deze actie zorgt ervoor dat de rechterknie rechtzetten en de hiel op te heffen.

Stap 4

Draaien aan de taille en flex uw linker knie terwijl u je club langzaam in de achterzwaai nogmaals tekent. Moet u uw hoger lichaam, niet alleen je armen, trek uw club in de backswing. Stel dat uw heupen immobiel zijn en houd uw gewicht zelfs op beide voeten.

Stap 5

Verschuiving van het gewicht op je rechter voet aan de binnenkant bal van uw voet. Deze actie helpt voorkomen dat uw heupen verschuiven en houdt uw knie versleutelt.

Stap 6

Plaats een golfbal onder de rechtervoet, alleen aan de buitenkant van de voet door uw kleine teen. De bal helpt herinneren dat u moet houden van het gewicht iets aan de binnenkant bal van de rechtervoet.

Stap 7

Hebben een partner staan achter je met een hoofd van de club op uw rechter heup ongeveer 2 duim uit je lichaam. Terwijl u langzaam uw club in de backswing tekent, concentreren op niet verplaatsen naar de clubhead vastgehouden op uw heup.

Stap 8

Herhalen, langzaam tekenen uw club in de backswing terwijl zich te concentreren op het houden van uw heupen immobiel, buigen je linker knie, draaien in de taille en licht uw gewicht te verschuiven naar de binnenkant bal van de rechtervoet. Herhaling is de sleutel tot het corrigeren van de gewoonte van het rechterbeen strekken tijdens uw swing

Waarschuwingen

  • Voordat het beoefenen, los je spieren met een korte warming-up. Deze praktijk voorziet in een volledige scala van beweging en kan helpen voorkomen van blessures.

Tips

  • Oefenen op de driving range zo vaak mogelijk. Als u uw heupen zwaaien tijdens de swing terug vinden, is uw rechter knie strekken.

Wat die u nodig hebt

  • Golfbal
  • Golfclub

gerelateerde artikelen