Stap klimmers Vs. trap Masters

May 10

Stap klimmers Vs. trap Masters

Als u een wandeling door het cardio-apparatuur-gebied van een fitnesscentrum, ziet u waarschijnlijk een Stairmaster. Het ziet eruit als een grote machine met leuningen en twee platte pedalen die u omlaag duwt. Een minder vaak voorkomende gezicht is een Stepclimber. Het lijkt wel een mini, stationaire roltrap. Beide machines functioneren zodat u calorieën te verbranden en het verbeteren van cardiovasculaire fitness.

Stairmaster

De Stairmaster is een aërobe oefening machine die trap klimmen simuleert. U omlaag uw voeten omhoog en tegen weerstand alsof voortbewegen jezelf op een voortdurende vlucht van trappen. Als u gebruik maken van de spieren in je benen te bereiken van de training, zult u calorieën branden. Stairmasters zijn gemakkelijk te vinden in fitnesscentra en nieuwere Stairmasters hebben televisies verbonden met hen te houden uw geest bezet terwijl u aan het klimmen zijn.

Stepclimber

Als u op zoek zijn naar variatie in uw trainingsprogramma, krijgt de Stepclimber u die uitdaging. Deze machine ziet eruit als een draaiende trap als u voortdurend trappen klimmen. De Stepclimber zal uw saldo ontwikkelen zoals u zijn het verbranden van calorieën. Als je verder komt, kunt u achterwaarts en zijwaarts klimmen verder profiteren van uw saldo en toevoegen van verschillende. De zijwaartse beweging versterkt je spieren langs de buitenkant van je benen.

Beschikbaarheid

Hier zul je een gemakkelijkere tijd vinden van een Stairmaster bij een sportschool. De meeste fitnesscentra, zelfs de kleinere centra, zal een Stairmaster tot uw beschikking hebben. Stepclimbers zijn duurder, dus kleinere sportscholen niet op dit stuk van apparatuur bieden kunnen en als ze doen, meestal slechts één beschikbaar zal zijn.

Overeenkomsten

Bij het kiezen van welke machine te gebruiken tijdens uw training, houd in gedachten die zowel zal calorieën te verbranden en uw hart en de longen te versterken. Elke machine bevat instelbare programma's variërend handboek, in die u het tempo, intervallen instelt, waarin de machines automatisch versnellen en volgens een vast tijdschema vertragen. Bij het begin, gebruiken de handgrepen op de machines om hulp in evenwicht. Naarmate je verder komt, willen trap zonder in het bezit van de wandregels. Als u wilt uw hartslag te versnellen, kunnen de snelheden op beide machines worden verhoogd.

Verschillen

Het belangrijkste verschil tussen een Stairmaster en Stepclimber is dat bij gebruik van de Stairmaster uw voeten de pedalen niet verlaten. Op de Stepclimber, zal u uw voet halen als de volgende stap naar u afdaalt. De Stepclimber heeft een vaste hoogte 8 inch voor de trap. De Stairmaster kunt u druk op de pedaal tot een diepte tussen de 1 en 14 inch. Ook mag de Stairmaster alleen worden veilig gebruikt naar voren. De Stepclimber kan worden gebruikt, achteruit of zijwaarts. De Stepclimber brengt u via een volledige, echte gang cyclus, zoals u echt met voorwaartse beweging traplopen bent. De Stepmaster werkt alleen het verticale gedeelte van de stap-gang; als zodanig is het niet zo een beweging te voltooien.


gerelateerde artikelen