Kruiden voor de versterking van de baarmoeder ligamenten

April 27

Kruiden voor de versterking van de baarmoeder ligamenten

In de traditionele geneeskunde, zijn geneeskrachtige kruiden gebruikt ter versterking van de ligamenten en spieren in de baarmoeder. Verloskundigen en herbalists kunnen aanbevelen deze natuurgeneeskundige supplementen voor de behandeling van de zwangerschapscomplicaties, bepaalde soorten onvruchtbaarheid en menstruele ongemakken. Bent u geĂ¯nteresseerd in het gebruik van geneeskrachtige kruiden te versterken uw baarmoeder ligamenten, Raadpleeg een gekwalificeerde zorgverlener, die vertrouwd met botanische geneeskunde is. Merk op dat alle geneeskrachtige kruiden kunnen leiden onverwachte bijwerkingen tot en interacties van de drug.

Rode framboos

Red raspberry leaf eeuwenlang gebruikt ter versterking van de baarmoeder in voorbereiding voor de bevalling, en biedt verschillende voordelen voor het vrouwelijke voortplantingsstelsel. Een tien-jarige studie uitgevoerd door de Australian College van verloskundige bleek dat vrouwen die gebruik maken van red raspberry leaf tijdens de zwangerschap een aanzienlijk lager tarief van zwangerschapscomplicaties. Red raspberry leaf gebruikers waren minder waarschijnlijk te eisen opzuigen, pincet levering, keizersnede of kunstmatig breken van de vliezen dan vrouwen die niet het kruid gebruikten. Hoewel geen uitsluitsel geven, deze bevindingen suggereren dat rode framboos de spieren versterkt en ligamenten betrokken bij bevalling. Holistic vaklieden kunnen ook rode framboos aanbevelen als een behandeling van menstruele kramp en baarmoeder verzakking.

Chasteberry

Herbalists heb chasteberry gebruikt voor duizenden jaren als een behandeling voor menstruatie stoornissen, volgens het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde. Hoewel geen studies onomstotelijk aangetoond chasteberry de medicinale werking dat hebben, veronderstelt de NCCAM dat het optreden kan door een wijziging van de niveaus van bepaalde reproductieve hormonen, zoals oestrogeen en progesteron. In de oudheid werd chasteberry gebruikt ter versterking van de baarmoeder tijdens de zwangerschap en voor het opwekken van arbeid. Echter hebben geen goed ontworpen studies de werkzaamheid geëvalueerd als een baarmoeder stimulant.

Black Cohosh

Black cohosh, een oestrogeen-veranderen kruid, is gebruikt als een natuurgeneeskundige behandeling voor menopauze-gerelateerde ongemakken. De National Institutes of Health meldt dat black cohosh invloed kunnen zijn op het gewicht en de consistentie van het endometrium of het slijmvlies van de baarmoeder. De NIH suggereert bovendien dat black cohosh supplementen kunnen verhoging van het gewicht van de baarmoeder en subtiele veranderingen in de cellen van de baarmoeder veroorzaken. Geen studies hebben echter voldoende onderzocht black cohosh van vermogen ter versterking van de baarmoeder. Volgens de NIH, kunnen black cohosh van oestrogene effecten theoretisch verhogen het risico van kanker van de baarmoeder. Vermijd black cohosh hebt u een geschiedenis van elk hormoon-gevoelige kanker.


gerelateerde artikelen