Hoe te verwijderen van sproeten & donkere vlekken op het gezicht

October 5

Hoe te verwijderen van sproeten & donkere vlekken op het gezicht

Sproeten en donkere vlekken op je gezicht zijn het gevolg van blootstelling aan de zon. Ook wel genoemd ouderdomsvlekken, optreden ze wanneer de productie van melanine, oftewel het donkere pigment van uw huid, is versneld door ultraviolet licht. Allermeest naar de tijd ze zijn onschadelijk, maar u kunt ze verwijderen om cosmetische redenen. Volgens «««MayoClinic.com, moet u uw arts of dermatoloog raadplegen als je donkere vlekken in uiterlijk, wijzigt omdat dit zou kunnen op een vorm van huidkanker melanoom genoemd duiden. Een sproet moet ook worden onderzocht door een arts is als het heeft een onregelmatige rand, is erg donker, of heeft een combinatie van kleuren.

Stap 1

Test uw huid voor de gevoeligheid voor een Hydrochinon crème. Toepassen op een oppervlakte van uw huid met hyperpigmentatie. Verwijder de crème en 24 uur wachten. Als u niet een uitslag of roodheid ondervindt, is het fijn om het toe te passen overal die u wilt verwijderen van sproeten. Hydrochinon is een chemische stof die vermindert de productie van melanosomes, die het melanine pigmentkorrels. MayoClinic.com raadt Hydrochinon als een behandeling voor het verwijderen van donkere vlekken uit de huid.

Stap 2

Reinig uw huid met warm water en een zachte antimicrobiële zeep. Spoel en dep droog.

Stap 3

Breng een dunne laag van hydrochinon aan de huid tweemaal per dag, eenmaal in de ochtend en vóór het slapengaan. Het is belangrijk te wrijven de Hydrochinon crème in je huid alleen in de plaatsen u behandelen sproeten zoals Hydrochinon normale huid ook zal verlichten.

Stap 4

Herhaal uw dagelijkse Hydrochinon crème toepassing. U moet verwachten resultaten binnen een paar maanden.

Waarschuwingen

  • Vermijd Hydrochinon crème bij kwetsbare gebieden van uw huid zoals rond je ogen en mond toe te passen.
  • Uw behandeling Hydrochinon beëindigen als u symptomen van roodheid of irritatie in uw huid ondervindt.

Tips

  • U kunt Hydrochinon crèmes kopen bij uw lokale apotheek.
  • Gebruik van zonnebrandcrème en Vermijd blootstelling aan de zon terwijl u bent op uw behandeling Hydrochinon en in het algemeen om te voorkomen dat verdere beschadiging door de zon op uw huid. Hoeden werkt ook goed om te houden van de zon uit je gezicht, als u geen toegang tot zonnebrandcrème hebt.
  • Andere behandelingen voor het verwijderen van donkere vlekken uit uw huid opnemen lasertherapie, cryotherapie, dat is wanneer uw dermatoloog de getroffen gebieden van uw huid met vloeibare stikstof, dermabrasie en chemische peelings bevriest. Wees ervan bewust dat als u sproeten en zonnevlekken om cosmetische redenen verwijderen zijn, uw verzekering kan niet dekking van de kosten van uw behandeling.

gerelateerde artikelen