Hoe krijg ik de beste resultaten met P90X

October 5

Hoe krijg ik de beste resultaten met P90X

Ontwikkeld als een at Home fitnessprogramma, P90X is gericht op het drastisch veranderen je lichaam in slechts 90 dagen. Het programma maakt gebruik van een complex systeem van cardiovasculaire training van hoge intensiteit, sterkte opleiding routines en zachte stretching uitdaging van het lichaam op een dagelijkse basis. Bij een juiste gedaan, wordt de uitoefening programma niet alleen resulteert in gewicht verlies, maar ook meer uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit en balans. Met een beetje geduld en toewijding is begrijpen hoe krijg ik de beste resultaten met de P90X vrij eenvoudig en ongecompliceerd.

Stap 1

Beslissen welke P90X programma schema beste overeenkomt met uw fitness-behoeften. Het schema van de "Classic" richt zich op hoge intensiteit sterkte opleiding en weerstand oefeningen spier te bouwen en sterkte te verhogen. De "Lean" planning, aan de andere kant, focust op cardiovasculaire training en is gericht op het verbranden van vet en het lichaamsgewicht te verminderen. Als u op zoek bent naar een meer intense trainingsprogramma, combineert het schema van de "Doubles" de voordelen van zowel de "klassieke" en de "Mager" programma's. Echter, het hoeft u te voltooien van twee oefening video's per dag.

Stap 2

Volg uw specifieke P90X schema. Tenzij absoluut noodzakelijk, verander niet de dagelijkse en wekelijkse routines. Gedurende de volledige 90 dagen geeft het schema welke training video je elke dag doen moet. De makers van het programma gebruik maken van de strategie van "spier verwarring," die consequent je lichaam met nieuwe bewegingen daagt. De P90X planning werd ontworpen om specifieke doelgroep spieren op bepaalde tijdstippen. Om deze reden is het belangrijk te volgen van het schema gemaakt.

Stap 3

Houd uw hartslag binnen uw hartslag doelzone voor elke training. Uw maximale hartslag bepalen door uw leeftijd van 220 (voor mannen) of 226 (voor vrouwen) af te trekken. Voor de cardiovasculaire training van de P90X, houd uw hartslag tussen 70 en 80 procent van deze MHR. Voor de-krachttraining workouts, moet uw hartslag tussen de 60 en 70 procent van uw MHR vallen. Voor de langzamere video's Yoga en Stretch, handhaven een hartslag tussen de 50 en 70 procent van uw MHR.

Stap 4

Drink een glas van de resultaten van de P90X en herstel formule binnen een uur na het beƫindigen van elke training. De oranje-op smaak gebrachte drank bevat een complexe mix van eenvoudige koolhydraten, complexe koolhydraten, eiwitten, vitaminen en antioxidanten. Wanneer gecombineerd, werken deze voedingsstoffen samen om te herstellen van de spieren en het lichaam te kalmeren.

Stap 5

Volg de P90X voedingsplan gedurende de training. De voedings-plan is verdeeld in drie fasen; deze drie fasen zijn ontworpen als aanvulling op de drie fasen van het programma van de oefening. Tijdens de eerste fase zich richten op eiwitrijke maaltijden. Saldo uw eiwitten met koolhydraten voor extra energie tijdens de tweede fase. Eindigen het programma met de derde fase van de voedings-plan, dat zich op complexe koolhydraten keuzes richt. Hoewel u niet hoeven te volgen precies het voedingsplan, gebruiken als een gids om te kiezen van uw maaltijden en snacks.

Stap 6

Blijf gemotiveerd in de 90 dagen. Het programma is intensief en vereist een aanzienlijke hoeveelheid van de inzet en toewijding. Gebruik maken van een steunregeling te houden jezelf gemotiveerd elke dag. Kies de bron van de steun die het beste voor jou werkt. Terwijl sommige mensen zou kunnen genieten van werken met een vriend, misschien anderen motivatie verkrijgen door het posten van per foto's online.


gerelateerde artikelen