Magnesium te versnellen van de stofwisseling

October 29

Magnesium te versnellen van de stofwisseling

De term "metabolisme" beschrijft de groep van processen die betrokken zijn bij de omzetting van voedsel in energie en het gebruik van die energie. Hoewel je lichaam meer energie wordt gebruikt in tijden van oefening, die uw metabolisme versnelt, gebruikt het ook energie wanneer in rust. De hoeveelheid energie je lichaam uitgeeft alleen ter ondersteuning van de nodige lichaamsfuncties, met inbegrip van de ademhaling, temperatuur reguleren, circulerende bloed en groeiende en herstellen van cellen staat bekend als de "basal metabolic rate". Bepaalde voedingsstoffen, waaronder mineralen als magnesium, kunnen uw rustplaats stofwisseling versnellen.

Functie van de spier

Magnesium speelt een belangrijke rol in een verscheidenheid van biologische functies betrokken bij de stofwisseling. Magnesium fungeert als een elektrolyt, wat betekent dat het stuurt elektrische impulsen tussen zenuwen en spieren. Elke spiercontractie, ingeleid door middel van vrijwillige beweging of onwillekeurige contracties zoals die van het hart gewonnen, moet magnesium. Levering van uw spieren met voldoende hoeveelheden magnesium verhoogt spier-functie die van uw metabolisme versnellen kan.

Chemische reacties

Uw metabolisme gaat om duizenden chemische reacties die tegelijkertijd in elke cel van uw lichaam optreden. Deze reacties vereisen eiwitten die functioneren als enzymen om de reacties te versnellen. Uw lichaam heeft magnesium nodig voor meer dan 300 chemische reacties, volgens de nationale instituten van gezondheid Office van Dietary Supplements. Zonder magnesium vertragen de chemische reacties, waardoor de stofwisseling vertraagt ook. Vermijd om te behouden en versnellen van uw metabolisme, een magnesium tekort door eten voedingsmiddelen rijk aan magnesium.

Bronnen

Veel verschillende soorten levensmiddelen bieden magnesium aan uw dieet. Groen, bladgroenten zoals spinazie bevatten magnesium. Peulvruchten, zoals linzen en pinda's, ook dienen als een goede bron van magnesium. Bonen, noten en volle granen bijdragen naar uw aanbevolen dagelijkse inname van magnesium. Ondanks al deze voedselbronnen meldt de nationale instituten van gezondheid Office van Dietary Supplements dat veel mensen in de Verenigde Staten niet voldoen aan de aanbevelingen van het Instituut van geneeskunde van 420 milligram per dag voor mannen en 320 mg per dag voor vrouwen.

Deficiƫntie

Een magnesium tekort interfereert met het vermogen van uw lichaam om te functioneren, die tot een tragere stofwisseling bijdraagt. Een magnesium tekort ernstig genoeg is om te veroorzaken symptomen meestal optreedt als gevolg van gastro-intestinale stoornissen, zoals ziekte van Crohn, die de absorptie van voedingsstoffen of nierfunctie waardoor het lichaam om af te scheiden van teveel magnesium remmen. Symptomen van een magnesium tekort zijn een verlies van eetlust gepaard met misselijkheid, braken, vermoeidheid en zwakte. Als de toestand verergert, u kan het optreden van gevoelloosheid en tintelingen veroorzaakt door een onderbreking in zenuwimpulsen, afwijkende spiercontracties en krampen, toevallen, persoonlijkheid verstoringen en onregelmatige hartslag.


gerelateerde artikelen