Grenzen & verwachtingen oefeningen

June 21

Grenzen & verwachtingen oefeningen

Grenzen of limieten instellen zijn een belangrijk onderdeel voor uw eigen veiligheid; denk aan de voordelen van het instellen van de grenzen voor kinderen-wanneer vertel je je kind om te wachten en te kijken voordat het oversteken van de straat, dit is een voorbeeld van een scheidingswand. In het algemeen, informeert een grens u over wat aanvaardbaar is en wat niet. Verwachtingen zijn vaak impliciet in grenzen, vooral emotionele grenzen. Als u verschillende verwachtingen hebben dan, bijvoorbeeld--uw echtgenoot, ter verduidelijking verwachtingen vormen een belangrijk onderdeel van een relatie.

Vereisten voor grens- en verwachting oefeningen

Grenzen & verwachtingen oefeningen

Om te verduidelijken en oplossen van problemen met betrekking tot grenzen en verwachtingen, je eerst moet erkennen dat er een probleem is, bereid zijn om het probleem aanpakken, verantwoordelijk voor uw steentje bijdragen in het probleem, bereid te erkennen van de gevolgen van uw acties, en houden de vooruitzichten dat het loont de moeite om dit te doen, volgens laden relaties.

Actief luisteren

Grenzen & verwachtingen oefeningen

Luisteren en gehoord wat iemand echt is uiten zijn twee verschillende dingen. Een fundamenteel uitgangspunt voor het uitdrukken van uw grenzen en verwachtingen met succes is actief luisteren. Zoekt u een comfortabele locatie voor beide partijen. Eens op die eerste zal spreken. Toestaan van die persoon te spreken en daarna weer herhalen wat je denkt is gezegd. Vraag de spreker als dat klopt. Als de spreker nee zegt, herhaalt u deze stap. Zo ja, ga en hebben de spreker tot de luisteraar.

Vragen voor het begrijpen van elkaars grenzen en verwachtingen

Laad relaties stelt enkele vragen die u kunt gebruiken als een oefening voor het begrijpen van iemand die u een relatie met. De praktijk van elke vraag en vervolgens beantwoorden elke vraag; Ik verwacht dat u..., ben ik niet eens met uw verwachtingen omdat... Na de bovenstaande oefening wordt beschreven hoe u wilt dat uw behoeften moet worden voldaan aan de andere persoon.

Culturen en grenzen

Verschillende culturen hebben verschillende perspectieven op grenzen. Sommige culturen beschouwen oogcontact tijdens het spreken of spreken direct als normatieve terwijl anderen het als respectloos beschouwen. Wanneer u met een andere communiceert, moet u eventuele culturele verschillen in de interactie factor. Dit kan worden gedaan door te vragen hoe de ander beschouwt wat heeft plaatsgevonden tussen u, uw perspectief, uit te leggen en onderhandelingen over wat wellicht minnelijke voor jullie beiden.


gerelateerde artikelen