Hoeveel melk moet een 6-maand-oude drankje?

November 12

Hoeveel melk moet een 6-maand-oude drankje?

Tegen de tijd dat uw baby 6 maanden oud is, heb u enigszins gewend aan zijn manieren en tendensen. Hij begonnen met het ontwikkelen van regelmatige slapen en voeden van de patronen, en dit gevoel van regelmatigheid helpt allebei van u om te genieten van elkaar. Echter, veel ouders vragen zich af of hun kinderen moeten worden consumptiemelk geheel nog en, zo ja, hoeveel u moet hebben.

Uw Baby 6 maanden

Op 6 maanden begint je baby echt te bloeien. Ze kan nu rollen in beide richtingen, en zij mei zitten kundig voor zitten niet-ondersteunde. Ze is in staat om items van enerzijds naar de volgende en haar motorische vaardigheden in een snel tempo ontwikkelt. Ze misschien al tanden en waarschijnlijk haar eigen naam herkent.

Volle melk bij 6 maanden

Hoewel je baby veel te over de wereld leren is en langs mooi komt, is hij nog niet klaar voor volle melk. In feite, volgens de website van het ouderschap BabyCenter moeten hij niet volle melk totdat hij 1 jaar oud. Dit is omdat zijn spijsverteringsstelsel niet volwassen genoeg om te verteren de eiwitten gevonden in volle melk. Voorlopig, vasthouden aan de moedermelk of formule die u momenteel hem voeden bent.

Voedingen

Wanneer uw baby 6 maanden oud is, is haar primaire bron van voeding de reguliere voeding die ze heeft gekregen voor haar hele leven. Ze zal waarschijnlijk komen dicht bij haar piek-niveau van voederen consumptie op 6 maanden; volgens de Baby slapen Site, zal uw baby hebben tussen 24 tot en met 32 oz. van formule of vijf tot zes borstvoeding sessies per dag. Dit nummer kan worden minder dan het was in de afgelopen maanden als gevolg van de toevoeging van vast voedsel voor uw baby's dieet.

Vast voedsel

Het is mogelijk dat uw baby vast voedsel op 4 maanden gestart. Als dat niet het geval is, kunt u beginnen met het geven van uw baby vaste stoffen wanneer ze 6 maanden oud is. U kunt beginnen door het geven van uw baby rijst, granen, beginnend met een dunne structuur en de dikte geleidelijk toenemende zoals hij zich aanpast aan het eten van vast voedsel. Zodra hij heeft de knie van granen, kunt u op verplaatsen naar het eerste niveau van jarred groenten en fruit. Het is belangrijk op te merken dat deze voedingsmiddelen alleen aanvulling op de voeding die van uw baby al zijn regelmatige voedingen, doordringt is zodat deze voedingen uw prioriteit zou moeten zijn.

SAP

Naast formule, moedermelk en vast voedsel, kunt u beginnen te geven van uw baby sappen op 6 maanden. Zorg ervoor dat het SAP dat u selecteert uit 100% vruchtensap bestaat en wordt sterk verdund door het water voor het opdienen aan uw baby. De invoering van SAP is een goede manier om uw baby te drinken uit een sippy beker; Hoewel dit kan tijd, zal het hem te beheersen een vaardigheid die hij later in het leven moet helpen.


gerelateerde artikelen