De beste tijd om te nemen van visolie

November 19

De beste tijd om te nemen van visolie

Visolie bevat grote hoeveelheden omega-3 essentiële vetzuren, nodig voor de hersenfunctie evenals normale groei en ontwikkeling. Vis olie supplementen worden vaak genomen door volwassenen voor een verscheidenheid van hart gezondheidsvoordelen met inbegrip van afnemende triglyceridenspiegels, cholesterol, bloeddruk en risico op hart-en vaatziekten en beroerte. Reumatoïde artritis-patiënten kunnen ook symptomen verminderen wanneer nemen visolie supplementen. In het algemeen, visolie kan worden genomen op elk moment, hoewel in sommige gevallen het moment van de dag maakt uit. Vergeet niet om te bespreken met een zorgverzekeraar om te bepalen als vis olie supplementen de juiste supplementen voor u zijn.

Maaltijd

Een van de meest voorkomende klachten van visolie is fishy burps en oprispingen. U kunt om te verminderen van het vervelende neveneffect, nemen het supplement vlak voor het eten van maaltijden. Het eten zal buffer dat sommige van de geur van vis bij menging met uw maaltijd. Nemen van vis olie capsules met voedsel kan ook helpen verminderen eventuele maagklachten die je misschien het gevoel van de inname van het supplement.

Bevroren

Vis olie supplementen kunnen worden ingevroren ter vermindering van de geur van vis. Winkel vis olie capsules in de vriezer en ze komen wanneer het uw geplande tijd te nemen het supplement is. De bevroren vis olie capsules zal langzaam oplossen in uw maag en kan hierdoor de onaangename bijwerkingen minder merkbaar. Lees uw visolie etiket om ervoor te zorgen u kundig voor dat bepaalde product bevriezen.

Na een bezoek arts

Hoewel vis olie supplementen worden verkocht over-the-counter en zonder recept verkrijgbaar zijn is het belangrijk om niet het supplement tot het bespreken van de bijwerkingen met een medisch professionele. Visolie is een natuurlijke bloedverdunner en bloedstolling keren in je lichaam kan beïnvloeden. Teveel visolie kan u in gevaar brengen van interne bloeden en huid kneuzingen. Sommige medicijnen moeten niet worden genomen met vis olie supplementen met inbegrip van anticoagulatie drugs, zoals warfarine en aspirine. Patiënten die lijden aan ernstige hart-en vaatziekten en onregelmatige hart ritmes moeten vermijden vis olie supplementen nemen. Als u meer dan 3 g van visolie per dag neemt, is het raadzaam om onder de hoede van arts.

Waarschuwing

U moet niet beginnen met het nemen van visolie of elke andere aanvulling zonder het eerste gesprek met uw arts. U kan hebben een gezondheidstoestand of neem een medicatie die met het supplement samenwerken zal en uw arts kan helpen ervoor zorgen dat u interactie van de drug en andere verergert voorwaarden voorkomen


gerelateerde artikelen