Hoeveel calorieën kan je branden met behulp van een Pilates hervormer?

June 25

Hoeveel calorieën kan je branden met behulp van een Pilates hervormer?

De Pilates hervormer is het centrale stuk van apparatuur Pilates gebruikt voor een breed scala aan oefeningen uitgevoerd in verschillende posities. Het aantal calorieën verbrand op een Pilates hervormer, hangt af van uw gewicht, niveau van inspanning en tijd besteed te oefenen.

Potentieel to Burn

Een beginner, met een gewicht van ongeveer 150 pond 250 calorieën in 60 minuten met behulp van een Pilates hervormer, terwijl een geavanceerde uitoefenaar op hetzelfde gewicht ongeveer 450 calorieën te in dezelfde hoeveelheid tijd verbranden kan kunt branden. Houd in gedachten dat u nood voor brandwond 3.500 meer calorieën dan u als voedsel deelnemen te verliezen van 1 pond.

Een Jumpboard toevoegen

Een jumpboard toevoegen aan de voet van de hervormer van uw Pilates kunt u "springen" terwijl liggen. Deze oefening van het laag-effect geeft u de aërobe voordelen van een trampoline, terwijl de bescherming van je knieën en terug uit de woordenstrijd effect van de landing. Tijdens het gebruik van een standaard trampoline, zult u 321 calorieën branden gedurende 60 minuten van oefening. Uw resultaten met behulp van een Pilates jumpboard hangt af van de intensiteit van uw training.

Overwegingen

Pilates is in vergelijking met de algemene oefening, het calorieverbruik valt ergens tussen lopen en wandelen. Het is mogelijk om gewicht te verliezen met behulp van een Pilates hervormer als uw oefening keuze; echter, als uw hoofddoel gewichtsverlies is dan Pilates mogelijk niet de meest effectieve vorm van oefening.

Voordelen

De voordelen van het gebruik van een Pilates hervormer ver buiten calorie branden. Pilates bouwt mager spier, die de vorm van je lichaam verandert. Het hele lichaam krijgt een training, hoewel de focus op de kern ligt, die helpt evenwicht en een afname van de taille maat maken. Sta je te vergroten van de flexibiliteit, verminderen van pijn in de onderrug en verbeteren van uw houding. De bottom line is dat werken op een Pilates hervormer gewichtsverlies ondersteunt en andere belangrijke voordelen.


gerelateerde artikelen