Hoe te winnen spier snel tijdens uw verblijf slank

October 29

Hoe te winnen spier snel tijdens uw verblijf slank

Als u wilt winnen spier, maar slank blijven, wat je bedoelt is dat u wilt niet te winnen vet. Twee dingen moeten gebeuren om dit--te doen je hebt te maken dieetveranderingen en je moet oefenen. Dit is in principe hetzelfde spel plan voor het verliezen van gewicht, maar de aanpak is anders. Hoewel u winnen spier snel wilt, moet u nog geduldig. Doen te veel te snel zal een negatief effect hebben op je lichaam en kan leiden tot letsel.

Stap 1

Het verhogen van uw energie-inname om brandstof uw spieren. Volg al uw calorieën voor vijf dagen, samen de totalen toevoegen en delen door vijf tot een gemiddelde. Voeg 250 calorieën naar dit nummer en dit is uw nieuwe inname doel. Gebruik een onlinebron als de dagelijkse plaat als u hulp nodig hebt.

Stap 2

Spieropbouw voedsel eten. Wegblijven van junkfood, vetrijke voedingsmiddelen, hoge-natrium voedingsmiddelen en voedingsmiddelen van hoge-suiker zoals cupcakes, bevroren Diners, Spareribs, gefrituurde kip, chips, koekjes en gebak. Eet voedingsmiddelen die gunstig zijn voor spier groei en energie productie in plaats daarvan, met inbegrip van mager rundvlees, kipfilet, magere kwark, bonen, volle granen, fruit, groenten en noten.

Stap 3

Kleine maaltijden gedurende de dag verbruiken. Begin uw dag met een evenwichtige maaltijd en daarna om de drie uur eten. Dit zorgt ervoor dat uw hoge energieniveaus, je spieren goed voorzien van voedingsstoffen en het zal het ook gemakkelijker om uw verhoogde calorie behoeften te voldoen. Bereiden elke maaltijd met een gedeelte van het eiwit en complexe koolhydraten. Twee hardgekookte eieren met volkoren toast is een voorbeeld van het ontbijt. Gebakken heilbot met gestoomde asperges en bruine rijst is een voorbeeld van de nachtelijke maaltijd.

Stap 4

Hydrateer uw spieren met water. Vermijd dranken die in calorieën, suiker en cafeïne, zoals frisdrank, ijsdrankjes, verwerkte vruchtendranken, dessert koffie, gewone koffie, bier en gemengde dranken hoog zijn. Niet alleen doen ze je lichaam uitdrogen, maar ze bevorderen ook het verkrijgen van vet. Volgens het Institute of Medicine, vrouwen ongeveer 2,7 liter water per dag moeten krijgen en mannen moeten krijgen ongeveer 3.7 liter. Dit komt uit op ongeveer 90 en 120 oz.

Stap 5

Samengestelde oefeningen die meer dan één spiergroep tegelijkertijd werken uit te voeren. Dit zal snel spieraanwinst bevorderen. Oefeningen omvatten bankje persen, militaire persen, een arm rijen, dips, kin-ups en deadlifts. Uitvoeren acht tot 12 herhalingen van elke oefening en vier tot vijf sets. Gebruik de zwaarste gewichten kunt u behandelen en een spotter aan kant om ervoor te zorgen dat u kunt kennismaken met de rep bereiken. Trainen elke drie dagen.

Stap 6

Uitvoeren of een andere vorm van cardio doen drie dagen per week om te voorkomen dat vet te krijgen. Oefening gedurende 30 minuten bij een gematigde intensiteit. Het uitvoeren van een ander soort cardio als elliptische opleiding, trap klimmen, springen touw of indoor fietsen als je niet lopen.

Stap 7

Krijg de juiste hoeveelheid slaap elke nacht. Ontneemt je lichaam van de slaap zal niet geven je spieren voldoende tijd om te herstellen en u zult ook weinig energie wanneer het uitwerken. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention nodig volwassenen meestal zeven tot negen uur slaap voor de juiste functie.


gerelateerde artikelen