Hoe te joggen met een koude

February 13

Hoe te joggen met een koude

Terwijl het lijden van een koude joggen is niet onmogelijk. In feite, zinvol lichte oefening terwijl het hebben van een koude kon zelfs zijn, volgens een studie voor de Gatorade Sport Science Institute door E. Randy Eichner, M.D., professor in de geneeskunde aan de Universiteit van Oklahoma Health Sciences Center. Echter, voordat je hoofd uit de deur voor het grijpen van een doos van weefsels, zorg ervoor dat het is een koud hebt, en niet de griep.

Koude of de griep?

Stap 1

Bepalen of u een verkoudheid of iets meer serieus. Als u niet zeker bent, volg het advies van Peter Mellow, van de afdeling van de Sport en Health Science van de technologische universiteit van Auckland. Als uw symptomen onder de hals zijn, verblijf van de weg. Als ze boven de nek, kunt u joggen.

Stap 2

Aanpassen voor het feit dat je lichaam kan voelen anders wegens alle medicijnen die je neemt. Als u over de toonbank koude medicijnen, zoals antihistaminica of decongestiva, ze kunnen het verhogen van uw hartslag, merk je zweet meer of u voelen licht geleid. Lees de etiketten en houd in gedachten dat u anders voelen mag tijdens het joggen niet uit de inspanning, maar uit de drugs.

Stap 3

Uw regelmatige jog gesneden in de helft. Als u twee mijl, normaal, uitgevoerd anderhalve terwijl je koude duurt.

Stap 4

Langzaam, en met de nodige voorzichtigheid uitvoert, adviseert Mellow.

Stap 5

Luister naar uw lichaam terwijl u uitvoert. Als je beter na tien minuten joggen voelen, dan blijven gaan. Als je het gevoel erger---als je hoofdpijn hebt of als u zich duizelig of achy---dan zegt Mellow om te noemen het een dag, rusten omhoog en de volgende dag weer proberen.

Waarschuwingen

  • Lichte oefening kan helpen stimuleren het immuunsysteem. Intense oefening kan belemmeren de doeltreffendheid ervan. Uw training niet overdrijven, het zou u kunnen zieker maken.

Tips

  • Rust is niet de vijand van een goede gezondheid. U kunt rusten voor tot een week zonder verlies van elk fitness, dus overweeg het nemen van een pauze totdat uw koude geleegd.

gerelateerde artikelen