What to Wear naar Bed wanneer Camping

August 9

What to Wear naar Bed wanneer Camping

No matter what soort camping je doet, je hebt om te gaan slapen en je waarschijnlijk niet wilt slapen zonder kleren. Terwijl specifieke pyjama's zou een eenvoudige oplossing voor de kampeerders van de auto, de meeste andere kampeerders moeten evenwicht van hun verlangen naar vers, heldere PJs tegen beperkingen van de ruimte en gewicht. De pyjama verliezen meestal.

Betekenis

Kleding dient drie doeleinden terwijl je buiten: houden u warm; bescherming van uw huid van gevaren zoals zonnebrand, insectenbeten en krassen; en het behoud van uw bescheidenheid wanneer in het gezelschap van anderen. Hoewel het hebben van uw volledige lichaam bedekt door een slaapzak kan schijnen te elimineren de noodzaak voor kleding als een maatregel van bescheidenheid, camping vindt plaats in een ongecontroleerde omgeving. Het is beter om te houden betrof, niet alleen omwille van de bescheidenheid, maar in geval van nood, ook.

Functie

Naar bed in de droge kleren gaan houdt niet alleen u maar ook de binnenkant van uw slaapzak warm en droog. Wijzigen uit uw reizende kleding en in schone en droge lang ondergoed tops en bottoms, als het is koel genoeg, of op zijn minst ondergoed en een T-shirt als het warm is. Als je in de kleren die slaapt u van plan bent om te dragen de volgende dag of ten minste de volgende dag baseren lagen, zult u klaar om te gaan recht uit de zak.

Typen

Vermijd katoen tenzij u in een hete, droge omgeving kamperen bent. Katoen zet u op een groot nadeel in koude of vochtige omgevingen omdat het water naast uw huid bezit en haar isolerend vermogen verliest wanneer het NAT, niet alleen van de regen of sneeuw maar ook van uw eigen zweet. In plaats daarvan, draag wol of synthetische wicking weefsels.

Voordelen

Het dragen van de juiste kleding naar bed zorgt u ervoor dat u comfortabel hele nacht lang. Houd een paar warme sokken en een warme muts in de slaapzak met u, zelfs als u niet denkt dat je ze nodig hebt wanneer u eerst naar bed gaat. Als u krijgen gekoeld tijdens de nacht, zet op de hoed en sokken. Ze maken je hele lichaam voelt warmer.

Als u bij koud weer kamperen bent, houd eventueel extra lagen die u wilt plaatsen op de volgende dag in de zak met u, ook. Niet alleen zal u hen beschikbaar voor het geval u blijven voelen gekoeld, zullen ze ook mooi verwarmde door uw lichaamswarmte en dus meer comfortabel om op te zetten.

Waarschuwing

Een sterke geuren, deodorant, parfum, Keulen en sommige soorten zeep, inclusief trekt een nieuwsgierig Beer. Doen zonder deze stinkende cosmetica indien mogelijk of in ieder geval niet dragen ze naar bed wanneer je meest kwetsbare. Ook, niet draag kleding u hebt gekookt of gegeten naar bed. Hang of beveiligen van deze kleding met uw voedsel en koken benodigdheden, en ga naar bed in schone, droge kleren in plaats daarvan.


gerelateerde artikelen