Overzicht van een zwemmen Core Training

January 22

Overzicht van een zwemmen Core Training

Een zwembad core training neemt niet alleen de grote spiergroepen in je lichaam--de quadriceps, hamstrings, biceps, schouders en rug-- maar ook de middelste buikspieren die ondersteuning bieden voor de wervelkolom en de inwendige organen. Als je geleerd om te zwemmen als u jonger waren, moet u wellicht opnieuw leren uw lijn om uw kern tijdens het zwemmen zoals veel jonge zwemmers werden geleerd om te zwemmen plat te handhaven van een stroomlijn. In feite, maakt core rotatie en het gebruik van uw kern voor het aandrijven van uw duik u een snellere en betere zwemmer.

Functie

Jaren geleden, werden zwemmers onderwezen te blijven plat in het water, niet bewegen hun heupen of de romp bij het zwemmen. Tegenwoordig, worden zwemmers onderwezen een volledige lichaam roll gebruiken om te schakelen beter zwemmen. De rol van dit lichaam wordt gevoed door uw kern rotatie--de rotatie van de heupen, de romp en de schouders. Niet alleen doet het apparaat uw lijn, ook maakt het ademen eenvoudiger wanneer vrije slag zwemmen. Een zwemmen training die richt zich op uw kern kunt u blijven in uw techniek en het uithoudingsvermogen.

Typen

In het water zwemmen kern workouts kan optreden, maar ze kunnen ook worden gedaan vóór, na of in plaats van een water-training op het droge. Water trainingen focus op zwemmen met één arm, dan de andere, te versterken en het trainen van je kern en je lichaam rollen. Droge trainingen gebruiken traditionele core oefeningen, zoals plank kant plank en eenarmige houdt om te helpen uw core spieren versterken.

Tijdsbestek

Een zwembad core training kan deel uitmaken van uw algehele duik training. Opnemen wat techniek training, inclusief boren om te werken je kern, in uw routine. Begin met een warming-up en gaat u verder met de belangrijkste uithoudingsvermogen training. Afwerking met techniek oefeningen die zorgen voor een gerichte kern opleiding evenals boren om te helpen uw lijn. Afwisselend, kunt u buiten het water nadat u klaar met uw zwemmen bent of in plaats van een duik training trainen door middel van een Pilates of yoga-klasse, die allebei disciplines die kern opleiding die uw duik training verbeteren kan aanbieden.

Identificatie

Zwemmen-trainingen die zich op uw core richten zijn niet gewoon oefeningen voor uw buik. Uw billen, scapulae en bekkenbodemspieren zijn alle betrokkenen bij het werken op uw kern. Deze spieren niet alleen verstrekken een gezonde ondersteuning voor uw interne organen en de rug, ze ook schade beperken doordat uw kofferbak flex te buigen met gemak.

Potentiële

Door uw kern te versterken in een training van zwemmen, geniet u van het beste van vele werelden van de training. Hoewel zwemmen is geen gewicht dragende en dus niet uw skelet zal versterken, is het een uitstekende weerstand oefening. Je kunt je kern werken anders dan u op het land misschien. Hebt u weerstand in zowel het werk en de vrijval van een spier, en u kunt vaak buigen en flex vollediger in water. Bovendien zwemmen kern trainingen zijn gemakkelijk op uw gewrichten, zodat je knieën, enkels en polsen niet zal pijn als ze na een droge training kunnen.


gerelateerde artikelen