Wat oefeningen branden de meeste toxinen uit het lichaam?

May 28

Wat oefeningen branden de meeste toxinen uit het lichaam?

Zuiveren van toxines uit je lichaam door middel van oefening. Allereerst begrijpen de lichaamssystemen die verzamelen en uitwerpen van toxines. Dan begrijpen van de vorm van oefening die dat reinigend systeem helpt en kies welke werken voor u en uw levensstijl. Je lichaam is ontworpen om te ontgiften zelf, zodat uw inspanningen deze natuurlijke functie helpen zal.

Je lichaam de zuivering systemen

Je lichaam is een prachtige machine. Het reinigt zelf intern elke dag. Deze interne zuivering wordt gedaan door middel van het ademhalingssysteem, uitscheiding en verwijdering en door de exocrine klieren. In elke dag taal betekent dit uitademen, urineren, gelet stoelgang en zweten. Oefeningen kunnen het stimuleren van deze functies.

Respiratory System

Verhoog uw ademhaling door middel van aërobe activiteit en helpen de trilharen in uw longen om te heffen van ongewenste deeltjes omhoog en uit. Je longen verwijderen met name kooldioxide die de bloedstroom uit de buurt van andere cellen transporten. Alle aërobe activiteit stimuleert de ademhaling. Pilates oefeningen zijn ook zeer wenselijk voor detoxificatie omdat zij inhouden dat een coördinatie van ritmische beweging en ademhaling. Een specifieke oefening onderwezen door Brooke Siler in haar boek, "The Pilates Body," is met name effectief voor de longen. Lang met je benen recht buiten zitten in een letter "v" en je armen verhoogd tot een brief "T." Adem in en starten een juiste draai. Adem uit als u de draai naar rechts te houden. Inhaleren als u beweging links omgekeerde. Adem uit als je de twist links te houden. Denk aan wringen uit je longen zoals een natte doek. Vouw je longen uit aan de zijkanten zoals een accordeon als u over de voorkant beweegt om diepe Long ademhaling. Het comprimeren van de ribben en longen als je draai en oude lucht zuiveren. Herhaal deze procedure.

Zweetklieren, nieren en darmen

Wat oefeningen branden de meeste toxinen uit het lichaam?

Gebruik matige lichaamsbeweging te stimuleren uw nieren voor het vervoer van urinezuur uit. De laatste twee ontgiftende systemen zijn uw zweetklieren en uw darmen. Zij zal eigenlijk opbouwen in je darm als je niet hen regelmatig elimineren doen. Dagelijkse lichaamsbeweging stimuleert gezonde stoelgang en eliminatie. Het uitvoeren van een aërobe activiteit voor 20 tot 30 minuten om zweet en spijsvertering. Pilates, actief is, tuinieren en vooral stevige wandelen help je lichaam ontgiften alle systemen. Zorg ervoor dat niet meer dan om het te doen.

Middelen

Reinig uw interne lichaam met de beste producten. Drink veel water van kwaliteit. Versambachtelijk vaak inslikken en oefenen in de frisse lucht mogelijk. Geniet van de resultaten.


gerelateerde artikelen