Je de korst koken alvorens een Quiche te vullen?

April 13

Je de korst koken alvorens een Quiche te vullen?

Een hartige quiche is handig voor onderhoudend omdat het kan worden van tevoren gemaakt en aan bijna elk gehemelte aangepast. Dit klassieke gerecht is niet ingewikkeld te maken thuis, maar na de juiste methode voor het bakken van de gebakjekorst betekent het verschil tussen een succes en een drassige puinhoop.

Quiche 101

Van oorsprong uit Frankrijk, is quiche een hartige taart met een gebakjekorst en een vla vullen. De vulling bestaat meestal uit eieren geslagen met melk of room. Crème fraîche is een frequente toevoeging aan de ei-base. Andere ingrediënten variëren, maar één van de meest beroemde recepten is quiche Lorraine met spek en kaas. Quiche kan elk moment van de dag, als een voorgerecht of in hapklare porties als hors d'oeuvre worden geserveerd.

Vullen van feiten

Wanneer een taart of taart vullen erg nat is, moet de korst worden prebaked voordat het is gevuld. Deze techniek heet "blind bakken", en het verhindert de korst steeds drassig. Quiche is een voorbeeld van een taart die een prebaked shell vereist omdat de vla vullen vloeistof in zijn rauwe staat is. Het is ook nodig om blind bakken in gevallen als de vulling niet in de oven, zoals de vulling voor een taart van de cocos crème koken moet.

Blind gaan

Blind bakken, past het gebak deeg in de pan en dan bedekken met perkamentpapier of folie. Vul de beklede shell met gedroogde bonen of ongekookte rijst. Deze stap zal dwingen het deeg te liggen plat tegen de pan zoals het bakt. Bak op 400 graden Fahrenheit gedurende 15 minuten, heffen de bonen of rijst uit met de voering en einddatum bakken voor nog eens 15 minuten totdat het deeg gaar door en gouden bruin.

Seal the Deal

Om te waken tegen lekken, zegel ieder kleine inbreker door borstelen de gebakken korst met een dun laagje van losgeklopt ei en terug te keren naar de oven gedurende 5 minuten. Bestrooi de solide ingrediënten voor de vulling in de shell voor het gieten in het eimengsel voor gelijkmatige verdeling quiche. Afwerking de gevulde quiche bakken met de scherpe pan instellen in een omrande bakplaat, in het geval dat een vulling morsen uit de schelp.


gerelateerde artikelen