Voedingswaarde-informatie voor Chiclets

May 19

Voedingswaarde-informatie voor Chiclets

Geïnspireerd door candy-gecoate amandelen, Frank H. Fleer uitgevonden een pepermunt smaak, gecoat kauwen snoep. De naam Chiclets is afgeleid van chicle, een natuurlijke boom hars gebruikt voor het maken van gom. Fleer geïntroduceerd zijn oorspronkelijke pepermunt smaak in 1906. In 1920, werden Chiclets verkocht in een verscheidenheid van smaken en kleuren. Mini Chiclets werden geïntroduceerd in 1962. Hoewel niet meer populair in de Verenigde Staten, is Chiclets een best verkopende kauwgom in het Midden-Oosten.

Voeding feiten

Een portie grootte van oorspronkelijke pepermunt en fruit op smaak gebrachte Chiclets gum, 3 g, 10 calorieën, 0 g vet, 0 g natrium, 2 g koolhydraten, 2 g suikers en 0 g eiwit bevat. Kleine grootte Chiclets, beschikbaar in een verscheidenheid van smaken, heeft het dezelfde voedingswaarden, maar is beschikbaar in 30-delige porties. In de oorspronkelijke grootte, twee stukken is een portie.

Ingrediënten

Ingrediënten in Chiclets oorspronkelijke en vruchten-smaak kauwgom bevatten suiker gom base, glucosestroop, gemodificeerde levensmiddelen zetmeel, kunstmatige en natuurlijke smaakstof en kunstmatige kleuren. Hoewel vernoemd naar chicle, Chiclets gebruikt een verschillende kauwgom basis met toegevoegde smaakstoffen oliën.

Voordelen

Terwijl Chiclets heeft weinig vitaminen en voedingsstoffen om te spreken van, is het niet volledig leegte van voordelen. Fleer introduceerde zijn nieuwe product op een moment dat gom werd gepopulariseerd voor verfrissing van de adem en gebruikt een munt na het diner.

Smaak en kleur

Kunstmatige kleuren en ten gunste van zijn gebruikt om de kenmerkende heldere kleuren en smaken van Chiclets vruchten-smaak kauwgom. Deze kunstmatige ingrediënten helpen verlengen de houdbaarheid en verbetering van de verschijning van suikergoed. Kunstmatige smaakstoffen, vooral kunt candy te goedkoop worden verkocht. Of deze ingrediënten negatieve gezondheidseffecten hebben is iets dat wordt bestudeerd. In 2007 publiceerde the Lancet een studie door Donna McCann waaruit blijkt dat kunstmatige kleurstoffen in de voeding mogelijk geassocieerd met verhoogde hyperactiviteit bij kinderen.

Overwegingen

10 calorieën, zal kauwen Chiclets niet leiden tot gewichtstoename, tenzij je verschillende packs per dag kauwen. In feite, medisch nieuws vandaag gerapporteerd in 2007 dat kauwgom kunnen helpen pond drop. Een studie gepresenteerd op de jaarlijkse wetenschappelijke vergadering van 2007 van de obesitas vereniging gevonden dat kauwgom in de middag voorafgaand aan het eten van een snack helpen kunnen verminderen van hunkeren naar en honger en voller voelt u. Mensen die aan de studie deelnamen aangegeven dat kauwgom hun inname verminderd met 25 calorieën.


gerelateerde artikelen