Fruit kunnen behandelen Acne?

June 8

Fruit kunnen behandelen Acne?

Bij een goede gezondheid een prioriteit is, biedt de natuur de beste oplossingen. De gezondheidsvoordelen die je krijgt van het eten van fruit zijn ontelbaar. Vruchten bevatten verschillende eigenschappen van de ziekte te bestrijden en zijn geladen met essentiële anti-oxidanten. Deze antioxidanten behandelen en voorkomen van acne door het bestrijden van bacteriën die leiden tot uitbarstingen van de huid, en zijn ook sterke belemmeringen tegen vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor veroudering.

Appels

Appels hebben vele voordelen voor de huid bij het omgaan met problemen zoals jeuk, ontsteking en puistjes. Ze SAP ook dienst doen als een effectief reinigingsmiddel en natuurlijke huid toner. Voor jong en oud, hebben mensen appelsap toegevoegd aan badwater voor het reinigen en verzachten van de huid. Wanneer toegevoegd aan een glas water, behandelt een eetlepel appel cider azijn acne door bevrijden van de huid van de bacteriën van binnenuit en balanceren van de pH-waarde van de huid.

Citroenen

Citroenen zijn een zure vrucht die kunt frissen en reinigen van de huid. Een gesneden citroen op ruwe patches van de huid te wrijven helpt om ze zachter te maken. Volgens MedlinePlus zijn droge huid-deeltjes een boosdoener in veroorzaakt acne breakouts, dus het wegwerken van een droge huid acne voorkomt. Citroen is ook gebruikt voor het verwijderen van donkere vlekken en acnelittekens. De Mayo Clinic zegt citroenen zijn een rijke bron van vitamine C, die door het lichaam wordt gebruikt voor het vormen van collageen en kan helpen de huid te handhaven zijn elasticiteit en behoudt een jeugdige look.

Avocado

Volgens BBC Good Food zijn voedingsmiddelen rijk aan vitamine E effectief voor de behandeling van acne. Avocado is een rijke bron aan vitamine E, en het eten helpt voorkomen breakouts en hydrateren van de huid van binnenuit. Het duurt ongeveer zes weken voor nieuwe huid ontstaan zodra u uw dieet als u wilt opnemen van voedselrijke fruit zoals avocado hebt gewijzigd.

Papaja 's

Voor afschilfering behoren papaja's tot de beste vruchten. Ze bevatten enzymen en vitamine A, die beide wonderen voor de huid werken, zodat het vers en gereinigd van binnen wanneer verbruikt in voedsel zoals papaja. Deze vrucht bevat ook vitamine C. Volgens BBC Good Food, fruit bevatten vitamine C help produceren collageen, waardoor huid gezond door het versterken van de haarvaten, die de huid voeden.


gerelateerde artikelen