Waarom zou ik hunkeren Fruit?

June 10

Waarom zou ik hunkeren Fruit?

Terwijl elke vorm van voedsel hunkeren je gek rijden kan, is een fruit-verlangen eigenlijk een van de beste soorten die u kan hebben. Fruit zit vol met vitaminen, mineralen en antioxidanten, en de meeste mensen niet bijna genoeg eten. Zolang u niet genoeg om te verhogen uw totale calorie-inname tot ongezonde niveaus of overslaan van andere voedingsstoffen in het voordeel van fruit eten, is het OK om tevreden te stellen. Maar het is ook belangrijk om te erkennen van de oorzaak van uw cravings zodat u ongezonde gedrag corrigeren kunt met behoud van vruchten als een normaal onderdeel van uw dieet.

Hormonen

Voedsel het hunkeren naar zijn een van de meest beruchte symptomen van hormonale veranderingen. Ze zijn het mikpunt van vele zwangerschap-gerelateerde grappen maar kunnen ook optreden tijdens de menopauze. Een studie van 1995 gepubliceerd in het "Journal van affectieve stoornissen" vond zelfs dat voedsel het hunkeren naar in concert met de menstruele cyclus verhogen, hoewel het is niet duidelijk of ze zijn gerelateerd aan fysieke of emotionele veranderingen. Onderzoekers zijn niet zeker waarom hormonale veranderingen veroorzaken voedsel het hunkeren naar, maar vrouwen ervaart een verandering in hun gevoel van geur en smaak gedurende deze tijd, die voedsel het hunkeren naar zowel voedsel aversies kon verklaren. Zoete hunkeren naar zijn vooral vaak voor, dus meloen, mango en bessen hunkeren naar je in de meerderheid zet. Maar het hunkeren naar voor zure of taart fruit zoals appels en citrus zijn meer zeldzaam, waaruit slechts 10 procent van de onbedwingbare trek in een 2009 BabyCenter enquĂȘte.

Lage bloedsuiker/uitdroging

Als uw fruit hunkeren tussen de maaltijden voordoen zich, kunnen zij het resultaat van een lage bloedsuiker. Vrucht is hoog in een natuurlijk voorkomende suiker fructose genoemd en je lichaam kan worden vertel je aan het hoofd naar de dichtstbijzijnde bron van suiker. Hoewel eenvoudige koolhydraten en lijstsuiker meer algemeen op dit moment verlangde zijn, een ingesleten gewoonte van de gezond-eten mogelijk niet uw onderbewust te ongezond voedsel zien als een optie, waardoor je hunkert vruchten in plaats daarvan. Het zelfde verlangen kan optreden in gevallen van uitdroging--meeste vruchten is zeer hoog in water, dus als je niet genoeg drinken of als u bent zweten uit alles wat je drinken, fruit kan een majoor trekt. Meningen verschillen over de vraag of het hunkeren naar een basis in biologische behoeften hebben, maar fruit hunkeren naar zijn gezond genoeg dat u moet niet een slecht gevoel over zich overgeeft.

Beperking

Sommige voedsel het hunkeren naar passen mogelijk het oude gezegde: "You want wat je niet kan hebben." Deze soorten het hunkeren naar ontstaat doorgaans tijdens calorie-beperkt dieet, met dieters verlangen van high-fat, hoog-calorie voedsel, maar fruit hunkeren naar met de landbouw klok samenvallen kunnen. Bijvoorbeeld, als uw gebied had een geweldig aardbei seizoen dit jaar, misschien je hunkert hen wanneer het seizoen eindigt. Onderdeel van dit verlangen mogelijk macht der gewoonte als je aten aardbeien vaak wanneer ze beschikbaar waren, maar veel daarvan kan wijten aan het feit dat je gewoon niet een krijgen kan. Het mondiale karakter van de beschikbaarheid van de producten mogelijk maken het makkelijker om uw favoriete fruit het hele jaar door, maar extra verzendkosten misschien zet het uit uw prijsklasse in de offseason.

Emotionele vereniging

Hebt u een sterke emotionele band met een levensmiddel, bent u waarschijnlijk aan dat voedsel hunkeren wanneer u de bijbehorende emotie echt verlangen. Bijvoorbeeld, als u familiebijeenkomsten koppelt aan appeltaart, misschien je hunkert appels als je eenzaam voelt. Als u had een fantastische tijd plukken bosbessen met een groep vrienden, misschien je bosbessen hunkert wanneer je eigenlijk alleen maar uw vrienden missen. Deze soorten het hunkeren naar zijn een soort emotioneel eten. Terwijl zich overgeeft een vrucht verlangen grote dingen voor uw gezondheid doet, is het belangrijk om uit de gewoonte van het eten als een emotionele reactie; fruit misschien niet de focus van uw cravings voor eeuwig, en wanneer de onbedwingbare trek op cheesecake, een ingebakken emotionele eetgewoonte kan grote schade aanrichten op uw gezondheid.


gerelateerde artikelen