Werkt Phentermine metabolisme versnellen?

July 13

Werkt Phentermine metabolisme versnellen?

Gewichtsverlies kan problemen veroorzaken voor veel overgewicht mensen. Voorschriftmedicijnen kunnen helpen verhogen van uw vermogen te verliezen van overtollig vet, hoewel ze niet nuttig zijn voor iedereen. Phentermine is een soort gewicht verlies medicatie. Hoewel Phentermine u voldoen aan uw doelstellingen van het gewichtsverlies helpen kan, zal het niet uw stofwisseling versnellen.

Metabolisme

Hoewel uw metabolisme een rol in uw lichaamsgewicht speelt, is een trage stofwisseling een onwaarschijnlijk oorzaak van overgewicht, volgens MayoClinic.com. Je stofwisseling is de manier waarop die je lichaam voedsel wordt omgezet in brandstof. Dit proces omvat verschillende componenten, zoals het combineren van de calorie├źn met zuurstof om de nodige energie die je lichaam vereist. Factoren die invloed op uw tarief van metabolisme hebben kunnen omvatten uw leeftijd, uw geslacht en uw lichaamsgrootte en samenstelling. Uw basis stofwisseling heeft de neiging om te veranderen en het evenwicht zich naar aanleiding van calorie-inname, wat betekent dat het verbruiken minder calorie├źn leiden een tragere stofwisseling tot kan.

Phentermine

Adipex-P is de merknaam voor phentermine. De Food and Drug Administration goedgekeurd phentermine in 1959 voor de korte termijn behandeling van obesitas. Deze amfetamine-achtige voorschriftmedicijn werkt door het onderdrukken van uw eetlust en helpen u gevoel volledig voor een langere periode na het eten. Het hoeft niet een directe invloed hebben op je stofwisseling.

Methode

Uw arts kan voorschrijven phentermine om u jump-start uw gewichtsverlies te helpen. De typische tijdsduur voor het nemen van phentermine is gewoonlijk tussen de drie tot zes weken, hoewel sommige mensen dit medicijn zolang op 12 weken nemen. De duur van behandeling is afhankelijk van hoe je lichaam op dit gewicht verlies medicijn reageert. Phentermine komt in een uitgebreide release capsule die u slechts eenmaal per dag nemen, en in de tabletten die u moet mogelijk driemaal per dag voor de maaltijd. Hoewel deze gewicht verlies drug kan het verbeteren van uw gewichtsverlies tijdens de eerste fase van het dieet, kan u het verloren gewicht terug krijgen. Vast te houden aan uw dieet en het verhogen van uw niveau van lichamelijke activiteit kunt u uw gewicht te handhaven en verbeteren van uw kansen op succes.

Voorzorgsmaatregelen

Zoals veel dieet drugs, kan phentermine bijwerkingen veroorzaken. Vaak voorkomende bijwerkingen kan leiden tot een toename van de bloeddruk, slapeloosheid, constipatie, wazig zien en nervositeit. Laat je arts weten als u deze problemen optreden, vooral als zij met onze normale activiteiten interfereren. Een fysieke workup krijgen voordat u begint een streng dieet of intense oefeningsroutine, vooral als je zwaarlijvig bent of een chronische aandoening hebt.


gerelateerde artikelen