Hoe vaak moet mensen doen Cardio-oefening?

July 24

Hoe vaak moet mensen doen Cardio-oefening?

Aërobe oefening verbetert uw cardiovasculaire gezondheid door het krijgen van uw hart pompt en je longen werken hard. Ook helpt u bij het verbranden van calorieën voor gewichtsverlies en vermindert de risico's van bepaalde ziekten. Als u probeert om te voldoen aan een minimale dagelijkse oefening doel, de juiste hoeveelheid cardio-oefening is afhankelijk van uw motivatie voor de uitoefening van.

Gewicht onderhoud en gezondheid

Hoe vaak moet mensen doen Cardio-oefening?

Als u wilt behouden van uw huidige gewicht, verbetering van de gezondheid van het hart verminderen uw risico op bepaalde kankers en voorkomen van aandoeningen zoals diabetes en artrose, kan cardiovasculaire oefening helpen. De Amerikaanse Centers for Disease Control adviseren ten minste 75 minuten per week van krachtige cardio zoals hardlopen. Als u liever vasthouden aan een meer gematigde routine zoals wandelen, adviseert de CDC ten minste 150 minuten per week.

Afvallen

Hoe vaak moet mensen doen Cardio-oefening?

Als u afvallen wilt, moet u rev up van uw routine van cardio. Mensen die proberen om gewicht te verliezen moet mogelijk maar liefst 300 minuten van cardio per week, dat ongeveer een uur van oefening vijf keer per week is. Het specifieke bedrag van cardio die u doen moeten zult, is echter afhankelijk van uw dieet en gewichtsverlies doelen. Bijvoorbeeld, kunt een persoon van 180-pond verwachten ongeveer 240 om calorieën te verbranden gedurende 30 minuten van low-impact aerobics. Want het duurt een verlies van 3500 calorieën te verliezen een pond van vet, zou deze persoon moeten doen meer dan zeven uur van oefening per week te verliezen een pond per week als ze niet het aantal calorieën in haar dieet reduceert.

Contra-indicaties voor cardiovasculaire Routines

Hoe vaak moet mensen doen Cardio-oefening?

Hoewel cardiovasculaire oefening kan een gezonde keuze zelfs voor sommige mensen met bepaalde gezondheidsproblemen, kunnen sommige voorwaarden maken trainen gevaarlijke, dus Raadpleeg uw arts voordat u begint een routine. Hebt u een infectie van het hart, de aorta aneurysma, vergroot hart, congestief hartfalen, een ongecontroleerde stofwisselingsziekte of hebben onlangs een hartaanval, uw arts kan aanbevelen dat u cardio totaal vermijden.

Het kiezen van een training

Hoe vaak moet mensen doen Cardio-oefening?

De beste cardiovasculaire training is dat u veel plezier en zal vasthouden aan op de lange termijn. Doe verschillende trainingen om te voorkomen dat de verveling. Focus op routines die verschillende groepen van spieren te oefenen en verhoog uw hartslag, bijvoorbeeld, wandelen, hardlopen, Fietsen, hula hooping, touw, zwemmen of stapaerobics te springen. Intervaltraining, die afwisselend een minuut van intense oefening en een minuut van minder intense oefening gedurende de looptijd van uw training, kan u helpen meer calorieën te verbranden en snellere resultaten te krijgen.


gerelateerde artikelen