De beste 700C fiets banden voor Touring

August 7

De beste 700C fiets banden voor Touring

Touring banden voor racefietsen staan voor bepaalde uitdagingen die andere soorten banden niet. Ze moeten oppassen voor flats, bieden lage rolweerstand en duurzaam, maar volgens Mike Beck van Gregg de cycli in Seattle, ontwerpen voor een functie kan negatieve invloed hebben op de anderen. De beste banden evenwicht een tussen perforatieweerstand, soepel rollen en uithoudingsvermogen.

Continentale reizen Contact 700

Als je voor een lange rit gaat, moet u een band die vertrouwen inboezemt. Ed Wagar van Touring Gear fietsen in Harbor Springs, Michigan, zegt dat de continentale reizen Contact 700 is de top keuze voor langere reizen. De contactpersoon reizen biedt polymeer platte brekers en Duraskin zijwand bescherming ter voorkoming van lekke banden. De band Continental reizen Contact 700 verkoopt voor $45, vanaf februari 2014.

Schwalbe Marathon Plus

Schwalbe Marathon Plus banden zijn "vrijwel onneembare" tot lekke banden, volgens fiets Radar. In plaats van een strook van Kevlar onder het loopvlak, Schwalbe gebruikt SmartGuard rubber, waardoor objecten uit in plaats van hen bereiken de buis te laten. De Schwalbe Marathon Plus verkoopt voor ongeveer $52, vanaf februari 2014.

Vittoria Randonneur

Renners in afgelegen gebieden wilt misschien overwegen de Vittoria Randonneur Touring band. De Randonneur functies vezelversterkte rubber voor sterkte, stijfheid en knippen weerstand, evenals een laagje punctie-stoppen inner loopvlak. Diepe buitenste loopvlakken schuur water voor regenachtige dagen rijden. De Vittoria Randonneur Touring band kosten tussen $28 en $40 vanaf februari 2014.

Schwalbe Durano vouwen Tire

Als u aan het toeren bent, is het altijd nuttig om te dragen van een reserve. De band van Schwalbe Durano vouwen is een top keuze. De Durano beschikt over een combinatie van India rubber en de nylon dat voorkomt niet alleen woningen, maar ook biedt grip op natte wegen. Deze hoge-kilometers spare verdubbelt als een race-dag-band. De band van Schwalbe Durano vouwen verkoopt voor $45 en, zoals van februari 2014.


gerelateerde artikelen