Hoe te reinigen van de hersenen met voeding

July 25

Hoe te reinigen van de hersenen met voeding

Mentale helderheid is een aspect van gezondheid, dat voordelen in absoluut alle gebieden van het leven heeft. Of u thuis of werk, en worden alleen of in gezelschap van anderen; kunnend denk dat duidelijk is van vitaal belang---geen kwestie wat de situatie. Helaas, consumeren een slechte voeding kan goed maken een echte daling op dit gebied. Niet te eten, drinken en neem dagelijks supplementen die onze staat van geest versterken zal leiden tot bewolkt arrest voor een heleboel mensen. Reinigen van de hersenen met voeding is gelukkig vrij eenvoudig te bereiken.

Stap 1

Neem een capsule vis olie per dag. Voedingssupplementen van deze aard zijn uitstekende geheel natuurlijke bronnen van de Omega-3 vetzuren EPA en DHA. Deze voedingsstoffen zijn onmisbaar in het voeden van de hersenen, die werkt om te normaliseren de werking ervan. Julian E. Bailes M.D. van Staten van de West Virginia University School of Medicine, "DHA is veilig, betaalbaar en direct beschikbaar wereldwijd potentieel om de last van traumatische hersenenverwonding."

Stap 2

Eten als veel vers fruit mogelijk. Geen andere natuurlijke levensmiddel houdt meer vitaminen, mineralen en aminozuren dan wat hoogwaardige biologische groenten doen. De meeste bestanddelen van het collectieve aminozuur spelen cruciale rol in het tanken van mentale processen. Door de natuur bevatten alle vruchten meer dan 50 procent inhoud van essentiële en niet-essentiële aminozuren.

Stap 3

Veel van zuiver water drinken. Dit is meer dan enige andere stof, door een significante marge overvloedig in hersenweefsel. Gewoon te krijgen in de gewoonte van de vervanging van andere dranken met water waar mogelijk. Volgens de website van de US Geological Survey is"Water van groot belang om alle levende wezens; in sommige organismen komt tot 90 procent van hun lichaamsgewicht van water. Tot 60 procent van het menselijk lichaam is water, de hersenen bestaat voor 70 procent water en de longen zijn bijna 90 procent water."

Stap 4

Vermijd cafeïne gebaseerde dranken. Sterke koffie en stimulerend energie drankje items zijn meestal krachtige bronnen van deze stof. Een van de ongelukkige bijwerkingen van cafeïne consumptie---vooral wanneer dronk op een continue basis---is uitdroging. Het is des te noodzakelijker te plaatsen van belang bij het vermijden van dit wanneer u probeert om te volledig reinigen de hersenen dan normaal.

Stap 5

Raadpleeg uw arts. De geest is een complexe assemblage van verschillende componenten en is veruit het belangrijkste onderdeel van de menselijke fysiologie. Hoewel veel algemene stappen genomen kunnen worden om de efficiëntie te verbeteren, wellicht een belangrijke nutritionele gebrek aan evenwicht in de hoofdmap van uw gedachten ondermaats functioneren. De enige echte manier om te beoordelen precies wat dit probleem zou kunnen zijn is om te worden getest, en vervolgens dienovereenkomstig handelen van de resultaten van dit onderzoek.


gerelateerde artikelen