Kont Squeeze oefeningen

March 21

Kont Squeeze oefeningen

De spieren van je kont omvatten de gluteus maximus en gluteus minimus, gluteus medius. Als een groep toestaan dat deze spieren voor extensie en rotatie van de heupgewrichten. Ze zijn ook bezig wanneer u uw heup, wat betekent ontvoeren dat het heffen van je been zijwaarts van het lichaam. De bilspieren zijn ook belangrijke core spieren die uw bekken en wervelkolom stabiliseren. Knijpen de bilspieren tijdens de oefening zal het versterken van de kracht van de stabilisatie van de bilspieren zonder noodzaak van grote bewegingen of zware gewicht tillen.

Kont oefening

Deze oefening wordt uitgevoerd op je rug liggen met je knieën gebogen zodat je kan het activeren van de spieren glute te heffen uw heupen. Om te beginnen op de vloer liggen met je armen langs je lichaam. Plaats uw voeten heupwijdte uit elkaar op de grond over een duim van uw billen op zich te nemen van de beginpositie. Dan, Knijp uw bilspieren te verhogen van uw heupen omhoog. De squeeze plaatsvinden gedurende 10 seconden voordat u lager uw heupen naar de vloer. Alternatief, kunt u uw juiste glute knijpen voor 10 seconden en vervolgens uw links. Of, snelle pulserende knijpt wanneer je heupen worden opgeheven.

Staande Butt Squeeze oefeningen

De staande kont squeeze is een oefening van Pilates die leert je om deel te nemen uw gluteus maximus, die de grootste van de spieren van je billen is. Doe de oefening opstaan tall met je voeten heupwijdte uit elkaar. Plaats uw rechterhand in het midden van je rechter bil, terwijl het is ontspannen. Dan, Knijp uw billen. Uw hand is er als bevestiging dat de juiste bilspieren eigenlijk boeiende zijn en dat andere spieren in de buurt zijn niet over te nemen. Houd een paar seconden op een moment. Herhaal aan de linkerkant.

Gevoelig Butt Squeeze oefening

Een andere manier om te doen een kont squeeze oefening is liggen op je buik met je knieën gebogen in een rechte hoek. Kruis je armen op de vloer en je voorhoofd rust op je onderarmen. Vervolgens, Knijp uw bilspieren en verhogen van je benen een paar duim van de vloer. Je knieën kunnen een paar duim apart bewegen zoals je je benen tillen. Houden van de bilspieren strak geperst en lagere je benen terug naar de vloer. De bilspieren moet blijven geperst tijdens de oefening.

Kont Squeeze wandelen oefening

Uw bilspieren knijpen tijdens het lopen alsof het gaat over scherpe steentjes leert je aan je billen tijdens het verplaatsen. De andere oefeningen betrekken uw bilspieren te isoleren, maar deze oefening vereist dat u een squeeze kont tijdens het gebruik van andere spieren te behouden. Rondlopen alsof u op een strand waar de rotsen zou kunnen uw voeten snijden bent. Wandeling met de gehele voet contact met de grond op hetzelfde moment in plaats van wandelen hiel-tot-teen.


gerelateerde artikelen