Trainingen voor mensen met slechte polsen

December 4

Een verwonding of pijn in je polsen kan ernstig interfereren met uw trainingsschema; echter, verschillende oefeningen kunnen trainen je bovenlichaam met minimale of geen betrokkenheid van uw polsen. Deze bewegingen in uw routine te blijven van opleiding tot uw polsen beter zijn opnemen. Eventuele schade of pijn moet worden gecontroleerd door een arts voordat u begint met een trainingsprogramma.

Gebruik een andere Bar

Als u pijn in uw polsen ervaart tijdens het uitvoeren van barbell bewegingen, hebt u wellicht een anatomie die predisposes u aan pols pijn wanneer u werkt met een rechte bar. Rechte bar oefeningen kunnen zetten overmatige stress op uw polsen, vooral als je armen die natuurlijk hangen van het lichaam wanneer ontspannen. Vervangen van een rechte bar met een EZ-bar tijdens oefeningen zoals krullen van de biceps, triceps extensions en rechtop rijen. Begin met lichte gewichten en stop onmiddellijk als u doorgaat met het ervaren van pijn.

Vermijden van vrije gewichten

In tegenstelling tot lateral raises met vrije gewichten kunnen machine laterale werpt trainen de deltaspier spieren van uw schouders en de trapezius spieren van uw bovenste terug zonder tussenkomst van uw polsen. Pas de zetel om aangepast zijn aan uw grootte, dan zitten in de machine. Plaats je ellebogen onder de pads en hef uw armen naar een punt iets boven de horizontale lijn. Houd de positie voor een adem, dan langzaam lager je armen naar de beginpositie.

Vinden van een alternatief

Oefeningen voor je borst, zoals bankdrukken en halter flys, zijn onmogelijk uit te voeren hebt u een ernstig beschadigde pols. PEC deck flys kun je effectief trainen van de borstspieren van je borst zonder het risico van uw polsen verzwarende. Zitten op de machine met je ellebogen tegen de pads gedrukt. Knijp je ellebogen samen en houd de contractie aan het einde van de beweging. Terug naar de startpositie te voltooien een rep.

Losraken van uw polsen

Met behulp van een armband en een lage-riemschijf, kunt u de betrokkenheid van uw polsen tijdens biceps krullen volledig elimineren. Koppelen van de gehechtheid van de armband aan de lage-riemschijf en riem het veilig naar uw lager onderarm. Staan of zitten tegenover de machine, en uw hand naar uw schouder krullen. Omkeren van de beweging, en langzaam lager uw arm naar de beginpositie. Houd uw elleboog geplooid dicht bij uw lichaam tijdens de beweging. Herhaal de oefening met je andere arm.


gerelateerde artikelen