De beste Anti-snurken apparaten

April 11

De beste Anti-snurken apparaten

Volgens een artikel van BBC News, snurken treedt op in maar liefst 50 procent van de volwassen mannen en 40 procent van de volwassen vrouwen. Chronische snurken kunnen een slaap-killer---zowel voor u en uw gehouden van één. Dat snurken geluid wordt veroorzaakt door het trillen van de zachte weefsels in de mondelinge doorgang, zoals het zachte gehemelte, de huig en de tong. Als je slaapt, deze weefsels Ontspan, en soms, ze blokkeren van de luchtwegen. Lucht passeren over deze weefsels terwijl je oorzaken inademt het lawaai. Hoewel er verschillende apparaten die beweren te verlichten snurken, zijn de drie beste anti-Snurk apparaten mondelinge toestellen, continue positieve luchtweg druk apparaten en nasale stroken.

Mondelinge toestellen

Maak een afspraak met uw tandheelkundige specialist. Ze kunnen aangepaste make een mondelinge toestel voor u om te helpen bestrijden het snurken. Het toestel lijkt meestal op een orthodontische beugel, bitje of gebit. Volgens de Mayo Clinic helpen mondelinge toestellen verminderen chronische snurken door de positionering van uw lagere en tong dus uw luchtwegen open terwijl u slaapt blijft. Mondelinge apparaten voor snurken zijn eenvoudig te gebruiken en in de meeste gevallen, comfortabel om te dragen.

Ononderbroken positieve luchtroutedruk

De slaap therapie kliniek van Australië vertelt ons dat ononderbroken positieve luchtroutedruk, of CPAP apparaten, meer dan 20 jaar geleden werden uitgevonden en blijven de gouden standaard voor de behandeling van stoornissen van de ademhaling tijdens de slaap. CPAPs bestaan uit een masker, die de snorer draagt via de neus, die wordt aangesloten op buizen en een pompsysteem. De pomp werkt door het opblazen van de mondelinge passage open zodat niets de luchtroute, hindert terwijl de patiënt slaapt. Hoewel deze apparaten zeer effectief, ze zijn omslachtig en duurder zijn, en zijn meestal alleen voorgeschreven bij patiënten met meer ernstige onderliggende aandoeningen, zoals slaap apneu.

Nasale Strips

Voor een snelle en eenvoudige anti-Snurk apparaat, hoofd naar uw lokale apotheek en halen sommige over-the-counter nasale strips. De neus strips helpen meestal daling snurken veroorzaakt door congestie door vast te houden aan de neus en de nasale doorgang openhouden voor betere ademhaling. Deze strips zijn goedkoop en onschadelijk, en in een studie, uitgevoerd door Avesta ziekenhuis in Zweden, gebruik van het merk Breathe Right van nasale strips leidde tot een statistisch significante vermindering van snurken.


gerelateerde artikelen