Behandelingen voor vloeistof op de elleboog

April 1

Vloeistof op de elleboog, staat bekend als de elleboog slijmbeursontsteking of bursitis van olecranon. Deze voorwaarde is het resultaat van de vloeistof zich ophopen in de slijmbeurs, die is een saclike structuur, gelegen op het punt achter de elleboog. Deze OSS kunt vloeiende beweging in de elleboog, waardoor het makkelijker te halen, gooien en objecten. Wanneer de sac ontstoken raakt, kan het nodig voor de elleboog slijmbeursontsteking behandeling te zoeken zijn.

Drainage

Omdat vocht ophoping in de slijmbeurs van de elleboog verantwoordelijk voor de ontsteking en pijn van bursitis is, kan het nodig zijn om de vloeistof drain geworden. Dr. Jacob D. Rozbruch, een orthopedisch chirurg uit New York, beschrijft de drainage procedure als het inbrengen van een naald voor de afvoer van de vloeistof uit de bursa. Als er geen tekenen van infectie zijn gevonden tijdens de procedure, wordt cortison gegeven aan de controle van de ontsteking en verlichten de pijn van deze aandoening.

R.I.C.E.

PDR gezondheid geeft aan dat de methode van de R.I.C.E. van blessure behandeling kan worden gebruikt voor het verlichten van de pijn en de ontsteking van olecranon bursitis. Dit acroniem staat voor rust, ijs, compressie en elevatie. Rusten de elleboog zoveel mogelijk voorkomen van de progressie van bursitis te verminderen zwelling. Zet een pak ijs op je elleboog voor 15 tot 20 minuten per keer, drie tot vier keer per dag. Dit pak ijs moet worden bedekt met een handdoek of pad ter voorkoming van schade aan de huid. Compressie kan worden gebruikt om te voorkomen zwelling, maar moet zorgvuldig worden gebruikt om te voorkomen dat cutoff van de zuurstoftoevoer naar de vingers. Verhoog uw arm boven het niveau van uw hart door het stutten op een kussen of een stapel van dekens.

Fysiotherapie

Fysieke therapie wordt gebruikt voor de behandeling van de pijn van elleboog slijmbeursontsteking. Oefeningen uitgevoerd tijdens fysiotherapie versterken de elleboog en maken het mogelijk om een breder scala van beweging. Fysiotherapeuten kunt ook echografie te verbeteren van de bloedtoevoer naar het gebied van fluid accumulatie. Dit zorgt voor diepe warmte die ontsteking kan verlichten. Echografie kan ook worden gebruikt om te activeren cortison crème die is toegepast op het gebied van pijn en ontsteking veroorzaakt door bursitis.

Anti-inflammatoire geneesmiddelen

Steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's) kunnen worden gebruikt om de pijn en de ontsteking van de slijmbeurs. Deze drugs kunnen worden gekocht zonder voorschrift maar mag niet worden gebruikt zonder raadpleging van een medisch professional. NSAID's kunnen verhogen het risico op gastro-intestinale bloedingen en ook gevaarlijk zijn voor mensen die nierfunctie afgenomen. Bij het gebruik van NSAID's voor de behandeling van bursitis, volg alle instructies van uw arts zorgvuldig en Lees alle pakket instructies om te voorkomen dat nadelige bijwerkingen en overdosering. Voorbeelden van NSAID's zijn ibuprofen, naproxen en ketoprofen.

Cortison injecties

Cortison injecties worden gebruikt voor de behandeling van de ontsteking van bursitis en bieden op de lange termijn verlichting van pijn veroorzaakt door de aandoening. Volgens het Instituut Rothman onderdrukt de cortison de ontstekingsreactie van het lichaam, wat tot minder pijn leidt. Terwijl deze injecties effectief zijn in het verminderen van ontstekingen, zijn ze niet zonder risico's. Schade aan de zenuwen, bot dood, gezamenlijke infectie, verzwakte pezen, uitdunnen van bot, huid dunner en bleken van de huid rond de plek van de injectie zijn mogelijke risico's van cortison injecties.


gerelateerde artikelen