Sport therapie voor Costochondritis

April 6

Sport therapie voor Costochondritis

Costochondritis is pijn op de borst veroorzaakt door een ontsteking of scheuren van het kraakbeen dat de ribben aan het bot van de borst hecht. Dit soort pijn op de borst komt het meest voor bij kinderen en jonge volwassenen, leeftijd van 10 tot en met 35. De scherpe pijn kan ook worden gevoeld in de maag of terug. Costochondritis wordt veroorzaakt door een directe aanval op de borst in contact sport, agressieve bovenlichaam oefening, repetitieve hoesten en activiteiten die druk te borst, zoals Gewichtheffen vergroten.

Afname ontsteking

Om te verminderen ontsteking en pijn, voorschrijven artsen meestal steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen of NSAID's, zoals diclofenac en codeïne. Topische NSAID's kunnen worden gebruikt, met name als een atleet van gastro-intestinale bijwerkingen van mondelinge NSAID's klaagt.

Limiet activiteit

Ademhaling, hoesten en andere activiteiten die zich uitstrekken van de ribbenkast kunnen verergeren costochondritis. Daarom moeten patiënten rusten van alle verzwarende activiteit en terugkeren naar sporten geleidelijk. U vermijdt oefening totdat u niet langer geen symptomen hoeft. In geval van twijfel, Raadpleeg uw arts en zijn of haar oke krijgen voordat het upping van uw activiteitenniveau.

Vermindering van pijn en stijfheid

Na uw eerste ontsteking afneemt, kunt u proberen warmte therapie. Een warmte-pack, verwarmd tot 170 graden Fahrenheit, vermindert de pijn van costochondritis. Wikkel de warmte pack in een doek. Voorkom brandwonden, niet rechtstreeks van toepassing het warmte-pack naar je borst. Een typische behandeling kan duren voor 15 tot 20 minuten.

Verminderen van chronische pijn

Als de pijn aanhoudt, wilt u misschien proberen acupunctuur of corticosteroïd injecties. Bij acupunctuur behandelingen blijven de naalden in positie voor 40 minuten. Acupunctuur behandelingen kunt u elke dag gedurende zes dagen krijgen. Neem dan een rustperiode van drie dagen voordat u begint met een andere cyclus van de behandeling. Moet je niet krijgen corticosteroïd injecties meer dan vier keer per jaar in een bijzonder ter plaatse. Na een injectie, rusten gedurende 24 tot 48 uur.


gerelateerde artikelen