Olijfolie & mayonaise voor haar

January 23

Olijfolie & mayonaise voor haar

Zelfgemaakte haarconditioners en behandelingen zijn een betaalbaar alternatief voor dure salon producten. Als u verkiest om te benaderen een natuurlijke schoonheid, kunnen een olijfolie en mayonaise conditioning behandeling laten je haar glanzend, zacht en zijdeachtig. Olie en mayonaise bieden samen, je haar met vocht en eiwit om te glad van de epidermis en tijdelijk het herstel van schade aan uw sloten.

Betekenis

Olijfolie en mayonaise maken samen een rijke en voedende conditioner voor je haar. Combineren van 1/2 kopje vol dikke mayonaise en 1/2 kop olijfolie en roer samen. Ei, honing of avocado toevoegen aan dit mengsel indien gewenst, volgens website cosmetica dagboek. Plan direct uw conditioner gebruiken, dus Meng minder ingrediënten voor kort haar of meng meer ingrediënten voor zeer lange haren.

Functie

Werken de conditionering behandeling door droog of vochtig haar, met bijzondere aandacht voor het verzadigen van de uiteinden met het mengsel van conditionering. Je haar met plasticfolie of een kunststof douchekapje te dekken. Laat de mayonaise en olijfolie mengsel over je haar gedurende 15 minuten tot 30 minuten. Het mengsel uit je haar in de gootsteen of bad, met behulp van cool in plaats van warm water te wassen. Shampoo en conditie normaal.

Overwegingen

Olijfolie en mayonaise te combineren kunt u maken van een zelfgemaakte conditionering behandeling waarmee uw haren verzachtend vocht en eiwit. Eiwit behandelingen, zoals mayonaise, zijn vooral handig als u hebben beschadigd haar en ze kunnen helpen tijdelijk invullen van de schubbenlaag van het haar, volgens de website dagelijks gloed. Gebruik een mayonaise en olijfolie behandeling eens per maand op gezonde haren of meer vaak als je haar droog of beschadigd.

Functies

Een olijfolie en mayonaise conditioning behandeling zal helpen verzachten je haar, waardoor het glanzend en beheersbaar, volgens website schoonheid-cosmetica-gids. Merkt u wellicht dat u moet experimenteren met de ratio's van olie naar mayonaise of bepalen dat één of de andere werken beter dan een combinatie van de twee voor je haar.

Waarschuwing

Mayonaise bevat eieren. Vermijd het gebruik van warm water of het toepassen van warmte om te voorkomen dat de onaangename mogelijkheidom koken eieren op uw haar. Een mayonaise en olie behandeling kan laat je haar met een beetje een geur van salade dressing. Shampooing moet verwijderen, de meeste van de resterende geur. De website, vrouwen Fitness raadt u aan de spoel uw haar met verdunde appel cider azijn. Hiermee verwijdert u alle resterende olie of geur.


gerelateerde artikelen