Goede diëten voor een tiener jongen om gewicht te verliezen

August 18

Goede diëten voor een tiener jongen om gewicht te verliezen

Obesitas bij adolescenten 12 tot en met 19 gestegen van 5 naar 21 procent tussen 1980 en 2012 meldt de Centers voor Disease Control and Prevention. Binnen deze groep zijn tiener jongens die overgewicht of obesitas meer kans om te lijden aan hoge bloeddruk en Type 2 diabetes, hoog cholesterolgehalte, laag gevoel van eigenwaarde, depressie, volgens de American Heart Association. Echter kunnen tiener jongens veilig afvallen door volgend op gezonde maaltijd plannen en krijgen van regelmatige lichaamsbeweging.

Vermindering van calorie

Tiener jongens hoeft te snijden calorieën drastisch om effectief gewicht te verliezen. In feite, is pogend te verliezen van 1/2 tot 1 pond per week een redelijk doel in de meeste gevallen. Tiener jongens binnen gezond gewicht bereiken moeten vaak 2.000 tot 3.200 calorieën per dag te handhaven van gezonde gewichten, volgens de richtlijnen van het dieet voor Amerikanen 2010. De American Academy of Pediatrics, op haar website HealthyChildren.org beveelt aan dat overgewicht tiener jongens gaan door de puberteit verminderen hun calorie-inname door 250 calorieën per dag, en dat volwassen tiener jongens hun inname verlagen door 500 calorieën per dag.

Gezonde voedingskeuzes

Tiener jongens probeert om een stal ponden moeten Maak een keuze uit gezonde voeding en junkfood, gesneden op een dagelijkse basis. Eiwitrijke, magere zuivel voedingsmiddelen--zoals melk, yoghurt, kwark en kaas met minder vet--kunnen steun in gewicht en vet verlies, volgens een studie gepubliceerd in November 2013 in het tijdschrift "Voedingsstoffen." Andere eiwitrijke voedingsmiddelen, zoals mager vlees, vis, gevogelte, eieren, sojaproducten, peulvruchten, noten en zaden, zijn voordelig omdat ze helpen tiener jongens gevoel volledig en energie verbruiken. Ook gunstig zijn voor de controle en gewicht-verlies van eetlust is vezel, die te in fruit, groenten, volle granen, noten, zaden en peulvruchten vinden is.

2400-calorie maaltijd Plan

Hoewel geïndividualiseerde afslanken calorie behoeften voor tiener jongens zeer variabel en op basis van normale calorie-inname zijn, kunnen veel matig actief naar actief overgewicht tiener jongens afvallen veilig verbruiken ongeveer 2400 calorieën per dag. Een gezonde 2.400-calorie maaltijd plan omvat 3 kopjes van dairy foods, 7 koffielepeltjes oliën, 6.5 ounces eiwitvoedsel, 8 ounces van korrels, 3 kopjes van groenten en fruit per dag, 2 kopjes volgens de richtlijnen van het dieet voor Amerikanen 2010.

Oefening aanbevelingen

Overgewicht tiener jongens moeten fysiek actief elke dag. De American Heart Association meldt dat regelmatige lichaamsbeweging het risico van obesitas, diabetes, hoge bloeddruk en hoog cholesterolgehalte helpt, terwijl het bevorderen van hogere eigenwaarde en meer zelfvertrouwen in tienerjaren. De AHA beveelt aan dat tieners ten minste 60 minuten dagelijks fysiek actief zijn. Stimuleren van de lichamelijke activiteit van uw tienerzoon, moedig hem te gaan voor wandelingen of fiets rijdt met u, deelnemen aan een sport op school, of start gewichten op te heffen.


gerelateerde artikelen