Teeter hangen Ups inversie tabellen voor Back Pain Relief

August 30

Teeter hangen Ups inversie tabellen voor Back Pain Relief

Het bedrijf Teeter maakt inversie-tabellen die worden gebruikt voor inversie therapie. Teeter ophangen inversie tabellen op zijn plaats als je enkels houden u terug op de tafel liggen met je benen recht. De tafels zijn gemakkelijker te gebruiken dan andere inversie opties zoals opknoping ondersteboven rechtstreeks dragen zwaartekracht laarzen die haak naar een bar.

Geschiedenis

Hippocrates waargenomen zo spoedig 400 BC, naar verluidt inversie therapie tegen hoe zwaartekracht trekt de wervelkolom naar beneden naar het aardoppervlak midden, volgens SportsInjuryClinic.net. Door ophanging hoofd eerst richting de grond, trekt zwaartekracht de wervelkolom in de tegenovergestelde richting. Wanneer de rug strekt zich uit, heet het spinale tractie. Tractie kan tijdelijk verlichten van rugpijn, volgens MayoClinic.com.

Beperkingen

Hoewel met behulp van uw tabel inversie door Teeter je rug voel me beter als de pijn is afkomstig van de spinale schijf compressie maken kan, is het onwaarschijnlijk dat een langetermijnoplossing voor lage rugpijn. MayoClinic.com adviseert gebruikend een inversie tabel alleen als onderdeel van een programma voor het verlichten van pijn in de onderrug. Met je hoofd onder je hart als je doen als op een Teeter tabel zorgt ervoor dat uw bloeddruk stijgen, die grenzen die vermag inversie veilig te gebruiken. Mensen met hoge bloeddruk, gezwollen gewrichten, hypertensie, chirurgisch geïmplanteerde orthopedische ondersteunt, osteoporose, ruggenmerg letsel, cerebrale sclerose, medulla pinnen en genezen fracturen moet een inversie-tabel niet gebruiken.

Met behulp van een Teeter hangen Ups tabel

Hoewel core zoals crunches oefeningen en terug uitbreidingen mogelijk op andere tabellen inversie zijn, raadt Teeter niet aan deze oefeningen. Als u wilt gebruiken een wankelen hangen Ups inversie tabel voor spinale tractie te verlichten terug pijn, liggen op het bed van de tabel, staan op het platform van de voet en beveiligt u uw enkels door het blokkeren van de achterste en voorste enkel klemmen. Er is een verstelbare voet platform en borgpen rond de enkels op het wankelen hangen Ups, die van sommige andere merken verschilt. Eenmaal op tafel, hef uw armen overheadkosten zodat de tabel swing achteruit tot je ondersteboven bent. Vervolgens, voor maximaal 10 minuten omgekeerde blijven zodat zwaartekracht heeft tijd om te trekken van uw wervelkolom wervels uit elkaar, raadt Teeter. Omkeren voor rugpijn, twee tot drie keer per dag totdat de pijn verbetert, adviseert SportsInjuryClinic.net.

Beste hoek van inversie voor rugpijn

U hoeft niet tot een volledige 90 graden voor het verlichten van de druk op de rug, omkeren, hoewel sommige mensen wensen kunnen te doen voor andere doeleinden. An inversion of 60 degrees reduces the pressure on the spinal disc, according to Susan Spinasanta, the Senior Medical Editor of Spine-Universe.com. Een hoek van inversie van minder dan 60 graden kan strekken van de wervelkolom en vrij van enige spanning, maar werken tot een 60 graden voor het meeste voordeel voor je rug, beveelt wankelen hangen Ups F5000 & F6000 Inversion Table van de eigenaar handmatige.


gerelateerde artikelen