Activiteiten voor kinderen in de buurt van Seneca Falls, New York

August 26

Activiteiten voor kinderen in de buurt van Seneca Falls, New York

Seneca Falls is uitgegroeid tot een bloeiende toeristische stad met haar vordering-aan-bekendheid zijn de inspiratie voor het fictieve dorp Bedford Falls in de film, "It's a Wonderful Life." Seneca Falls is een familie-georiënteerde Gemeenschap die is trots op haar omliggende schoonheid en de middelen, waardoor het een geweldige plek om de kinderen te vermaken.

Actieve Outdoor Fun

Seneca Lake State Park, is minder dan 10 minuten rijden van het centrum van de stad van Seneca Falls, een geweldige plek voor familieplezier. Het park biedt stranden voor zwemmen, picknicktafels, Fietsen, vissen en ijs vissen, evenals een Sprayground, waar water sprays uit 100 straaljagers onverwacht--waardoor de plek is ideaal voor een hete Zomermiddag. Een andere goede bestemming is Cayuga Lake, slechts 10 tot 20 minuten rijden met de auto van Seneca Falls, afhankelijk van welke sectie van het meer dat u wilt verkennen. Cayuga Lake biedt vele mogelijkheden als het gaat om de familie-vriendelijke outdoor-activiteiten. Cayuga Lake State Park heeft lakefront campings en cabines met rustige uitzicht op het meer, waar bezoekers van het park kunnen genieten van varen, vissen, winter ijsvissen en langlaufen.

Musea en geschiedenis

Seneca Falls is niet te klein om musea tot vreugde en opvoeden van jonge en oude gelijk. De National Women's Hall of Fame in de stad van Seneca Falls biedt exposities en displays die vitrine grote Amerikaanse vrouwen, van Amelia Earhart op Rosa Parks. De rechten van de vrouw National Historical Park, ook in Seneca Falls, markeert het officiële begin van de beweging van de rechten van de vrouw en heeft een junior ranger programma boekje waarmee kinderen kunt verkennen van het park. De werkmap bevat vragen, raadsels en kleurende pagina's om kinderen geïnteresseerd in het leren over het verkeer van de rechten van de vrouw. Aan het einde van de dag, hoofd naar Seward House Museum in nabijgelegen Auburn, slechts 20 minuten van Seneca Falls. Het Huis-Museum van Seward bevat artefacten en kunst van de Victoriaanse tijdperk behorend tot William Henry Seward, een 19e-eeuwse gouverneur van New York verantwoordelijk voor de staat onderwijssysteem bibliotheek en vooral bekend als de persoon die de aankoop van Alaska heeft onderhandeld.

Natuur en dieren

Montezuma National Wildlife Refuge, slechts 10 minuten van Seneca Falls, is een toevluchtsoord en een voedingsbodem voor trekvogels met 242 vogelsoorten, evenals vele soorten zoogdieren, amfibieën en reptielen. Brengen de kinderen vroeg voor de beste mogelijkheden te bekijken. Minder dan vijf minuten van Seneca Falls is de Seneca weiden Wetlands behouden, waar u kunt genieten van ongeveer zeven mijl van gemakkelijk-te-lopen routes die dwars door bosland en vijvers. De educatieve Environmental Education Center-functies weergegeven f wetland en stortplaatsen over te brengen en is geschikt voor leeftijden 9 en hoger. De displays zijn op rotatie, geven de bezoekers een nieuwe ervaring telkens als die zij bezoeken.

Andere attracties

Seneca Falls Historical Society Museum is een huis gebouwd door Edward Mynderse in 1823. Dit historische gebouw heeft doorgemaakt uitgebreide remodelleren door de jaren heen en is in de Queen Anne-stijl je vandaag ziet. Oudere kinderen zullen genieten van de vele historische foto's van George Washington and the American Revolutionary War, terwijl jongere kinderen zullen genieten van de tentoongestelde voorwerpen van kinderspeelgoed, zoals de Schoenhut Circus speelgoed. Seneca Falls erfgoed gebied Visitor Center is een goede plek om te leren over de regionale geschiedenis van het gebied, zoals de ontwikkeling van de Finger Lakes en de geschiedenis van de eerste Conventie van de rechten van de vrouw. Tours duurt ongeveer 30 minuten zijn beschikbaar voor leeftijden 5 en hoger. Er zijn educatieve programma's, die een straatveger jaagt, exposities en een scouting badge programma voor Junior Girl Scouts.


gerelateerde artikelen