Bloedige loopneus & symptomen van Sinusitis

September 2

Bloedige loopneus & symptomen van Sinusitis

Sinus infecties rekening voor meer dan 15 miljard arts bezoeken jaarlijks, volgens het nationale Instituut van allergie en besmettelijke ziekte, of de NIAID. Een sinus-infectie is de ontsteking van de sinus holte als gevolg van een virus, bacterie of schimmel, volgens MayoClinic.com. Een gemeenschappelijk symptoom van sinusitis is neusafscheiding die is dik, verkleurd en bloedige als gevolg van ontsteking, irritatie en infectie. Andere symptomen van sinusitis zijn pijn, neusverstopping, low-grade koorts, hoesten en vermoeidheid.

Bloedige loopneus

De NIAID staat dat neusafscheiding van een sinus-infectie kan bloed-getinte van buitensporige neus-blazen en irritatie. De bloedige kwijting moet worden gemengd met slijm en moet worden beoordeeld door een arts als de patiënt een consistente bloedneus ontwikkelt.

Pijn

FamilyDoctor.org stelt dat de pijn van sinusitis kan worden gevoeld in de ogen, neus, voorhoofd en jukbeenderen. De pijn in het voorhoofd is het gevolg van ontsteking in de frontale sinussen, volgens de NIAID. Voorhoofd pijn kan veroorzaken verwrongen visie en verlies van geur en smaak. Pijn is het ook voelbaar in de bovenste-tanden vanwege de druk op de wortels van de tanden geplaatst. Tand pijn moet worden geëvalueerd door een tandarts te bevestigen is het resultaat van sinus druk. De wangen zijn gevoelig voor aanraken wanneer de maxillaire sinussen zijn een infectie. Pijn van een sinus-infectie kan ook worden gevoeld in de achterkant van de hals als een saaie, kloppende pijn.

Neusverstopping

Verstopte is een symptoom van sinusitis, volgens MayoClinic.com. De ontstoken sinus holte blokkeert de iemands vermogen om te adem normaal. Verstopte van ontstoken sinussen wordt behandeld met een decongestivum te verminderen de zwelling. De neus blazen zal niet helpen verlichten van neusverstopping die voortvloeien uit de gezwollen sinussen.

Low-Grade koorts

Een low-grade koorts kan ontwikkelen met sinusitis, volgens FamilyDoctor.org. MayoClinic.com dringt er bij de patiënten naar een dokter als een koorts meer dan 100,5 graden ontwikkelt. Een hoogwaardige koorts kan een teken van een meer ernstige aandoening.

Hoesten

Hoesten van een sinus-infectie met bloedige kwijting is van Post nasal drip, volgens de NIAID. Post-nasale infuus is de druipende gevangen slijm in de sinussen. Het opgehoopte slijm in de keel veroorzaakt hoesten los te raken van het slijm uit de keel. Dit kan ook leiden tot slechte adem en een zere keel.

Vermoeidheid

Iemand die lijdt aan sinusitis kan volgens MayoClinic.com vermoeid, geworden. Vermoeidheid is van het lichaam reageert op het afweren van de infectie in de sinussen. Het lichaam wil rusten om meer energie te concentreren op het aanvallen van de infectie.


gerelateerde artikelen