Tekenen van een echtgenoot is drinken probleem

January 3

Tekenen van een echtgenoot is drinken probleem

Als uw echtgenoot een drankprobleem heeft, kan het u, uw echtgenoot en de rest van uw familie negatief beïnvloeden. Terwijl veel mensen in staat van het drinken van alcohol verantwoordelijk zijn, vele anderen misbruik of worden afhankelijk van alcohol. Als u vreest dat uw echtgenoot een probleem met alcohol wellicht, is het belangrijk om bewust te worden van mogelijke tekenen zodat u aanmoedigen kunt hem of haar behandeling te zoeken.

Vaak drinken teveel

Volgens «««FamilyDoctor.org, uw vrouw is het drinken van te veel als ze heeft meer dan drie drankjes bij één gelegenheid, of meer dan zeven drinkt in één week. Uw echtgenoot is het drinken van te veel als hij heeft meer dan vier drankjes bij één gelegenheid, of meer dan 14 dranken in een enkele week. "Zwaar drinken" wordt gedefinieerd als drie drankjes per dag voor een vrouw en vijf drankjes per dag voor een man. Als uw echtgenoot dranken op dit volume niet in staat of niet bereid om te bezuinigen, kan hij of zij wellicht een drankprobleem.

Verantwoordelijkheden te verwaarlozen

Een persoon met een drankprobleem verwaarloost vaak verantwoordelijkheden op school, werk of met familie. Uw echtgenoot kan te halen van de kinderen van school of aan het werk op tijd mislukken. Probleemdrinkers ook de neiging om verwaarlozing van persoonlijke relaties. Zelfs als alcohol gebruik oorzaken spanning of problemen in relaties, blijft de drinker om te drinken.

Riskant gedrag

Als uw echtgenoot een drankprobleem heeft hij of zij mogelijk risico's te nemen tijdens het gebruik van alcohol. Dit soort gedrag kunt opnemen, rijden of werken met zware machines onder invloed, met medicatie met alcohol, zorg voor kinderen tijdens het drinken of het gebruik van alcohol, zelfs wanneer een medische aandoening moet verbieden.

Geheugenverlies

Individuen die teveel drinken kon ervaren "black outs," of perioden die ze kunnen me niet herinneren. Uw man misschien vergeten een gesprek dat u had met hem terwijl hij dronk, of hij misschien niet herinneren wat hij deed tijdens het drinken aflevering.

Verbergen van alcoholgebruik

Uw vrouw kan liegen over alcoholgebruik of verbergen van alcohol verkregen bij u als ze een drankprobleem heeft. Ze kan proberen om te drinken in privé of zelfs kopen alcohol bij talrijke winkels om te proberen te verbergen van het bedrag dat ze aankopen.

Veranderingen van de persoonlijkheid

U kunt gemarkeerde wijzigingen in persoonlijkheid opmerken als uw echtgenoot overmatig alcohol gebruikt. Uw echtgenoot lijkt misschien meer prikkelbaar, angstig, depressief of wantrouwig. Veel mensen met drinken problemen beginnen te verliezen interesse in voorheen favoriete activiteiten. Uw echtgenoot lijkt te drinken meer comfortabel in sociale situaties, of om te gaan met onaangenaamheden.


gerelateerde artikelen