Wat zijn de gevaren van Tanning olie?

September 20

Wat zijn de gevaren van Tanning olie?

Of je nu post naar het strand of liegen uit in uw achtertuin, is looien een populaire over de natie. Helaas, handhaven dat "gezonde" gloed een potentieel gevaarlijke inspanning na verloop van tijd worden kan als je niet de juiste voorzorgsmaatregelen nemen. Kennen van de gevaren van looien en het gebruik van producten zoals looien oliën kan helpen houden je veilig terwijl je in de zon.

Kanker

Wat zijn de gevaren van Tanning olie?

Hoewel looien oliën zelf niet schadelijk voor het menselijk lichaam, het is waarvoor ze worden gebruikt die kan ernstige problemen veroorzaken. Langdurige blootstelling aan schadelijke ultraviolet licht van de zon kan veroorzaken kanker huidcellen te ontwikkelen, wat leidt tot ernstige medische complicaties in de toekomst. Volgens het National Cancer Institute zijn vrouwen die gebruik maken van een zonnebank meer dan eenmaal per maand 55 procent meer kans op het ontwikkelen van maligne melanoom, de meest dodelijke vorm van kanker van de huid.

Huidveroudering

Naast het verhogen van uw risico op huidkanker ontwikkelen, kan langdurige blootstelling aan UV-stralen, zowel natuurlijke als kunstmatige, beschadigen de huidcellen van uw en veroorzaken hen om leeftijd voortijdig. Volgens de Stichting tegen kanker huid komt tot 90 procent van de tekenen van huidveroudering tegen blootstelling aan de zon. Tekenen van huidveroudering zijn rimpels, bruine vlekken of patches en de ontwikkeling van een leer-achtige textuur.

Preventie

Wat zijn de gevaren van Tanning olie?

Als u nog steeds de behoefte voelen om te handhaven dat gelooid, gouden gloed ondanks de gevaren, zijn er manieren waarop u kan helpen beschermen en nog steeds kijken gebronsd. Als you gonna looien oliën gebruiken, gebruikt u een die heeft sommige SPF in, om te helpen blokkeren op een aantal schadelijke stralen van de zon. Ook wegblijven van indoor looien. Het licht van die bedden stoot alleen ultraviolette straling, een bewezen carcinogeen, volgens de U.S Vakgroep Health and Human Services. Krijg een spray tan als alternatief als stralen van de zon niet beschikbaar.


gerelateerde artikelen