Tips to Get Rid van vette hoofdhuid

September 25

Tips to Get Rid van vette hoofdhuid

Overzicht

Vette hoofdhuid zijn vrij algemeen, zegt Jules Abadi, MD, een New York City-gebaseerde dermatoloog, in "Cosmopolitan" magazine. Uw hoofdhuid kan elk gewenst moment die uw olie-klieren er productie intensiveren vette geworden. Voor sommige mensen, wordt overproductie genetisch bepaald; voor anderen, hormoon schommelingen of stressvolle situaties kunnen het stimuleren van overproductie. Of een vette hoofdhuid jeukende en ongemakkelijk is of enkel vettig kijkt, is het wegwerken van de overtollige olie meestal een prioriteit voor een persoon die een heeft.

Strategisch shampoo

Als je vette hoofdhuid een dagelijkse shampoo vereist, kan de rest van je haar uiteindelijk beschadigd. Mary P. Lupo, M.D., een New Orleans gebaseerde dermatoloog, raadt in magazine "Allure" dat u potentiƫle haarbeschadiging minimaliseren door ervoor te zorgen dat je haar is volledig verzadigd met water voor het wassen. Kiezen voor een shampoo ontworpen om schade te voorkomen. Lupo suggereert een met woorden als "versterking" of "vernieuwen" op het etiket en wij uw shampooing inspanningen moeten concentreren op de twee duim van haar dichtst bij je hoofdhuid te kiezen.

Hydrateer uw wortels

Een vette hoofdhuid niet altijd te vertalen naar olieachtig haar; vette wortels en droge punten zijn een gemeenschappelijk probleem voor haar, volgens "Marie Claire" magazine. Als tegenwicht voor de behoeften van je haar, suggereert "Marie Claire" gebruik conditioner alleen aan de uiteinden van je haar als je shampoo en gebruik een overnachting deep conditioner aan uw uiteinden slechts eenmaal per week. Cheryl merken, een Haarstylist voor Pantene, raadt aan in "Fitness" tijdschrift met behulp van een lichtgewicht spray-in conditioner op de onderste helft van je haar alleen en de concentratie van de behandeling op uw uiteinden.

Handen worden uitgeschakeld

De meer je aanraken uw haar en hoofdhuid, des te waarschijnlijker uw olie-klieren moeten worden gestimuleerd en verhoging van de productie, zegt Roy Teeluck, een stylist met de Julien Farel Salon in New York City, in "Cosmopolitan." Als je je haar minder vaak aanraakt, kan olieproductie vertragen op zijn eigen. Als je geneigd bent om je haar aanraken, kunt u overwegen over te schakelen naar een stijl die het ontmoedigt, zoals je haar terug te trekken of geen pony.

Geniet van de olie

Teveel olie kun je hoofdhuid stinkende evenals olieachtig, dus gebruik producten die genieten van ongewenste olie, raadt Abadi in "Cosmopolitan." Kiezen voor een shampoo die olie-absorberende ingrediƫnten zoals zwavel, zink of teer bevat, of een royale bestrooi haar poeder toevoegen aan je wortels om te genieten van de hoofdhuid olie.