De reproductieve technologie van surrogaat moeders

January 2

De reproductieve technologie van surrogaat moeders

Het is heel goed mogelijk vandaag naar huis te brengen een baby van het ziekenhuis die u gemaakt, maar niet bevallen, en die heeft geen biologische relatie aan u of uw partner. Sinds bijbelse tijden, hebben traditionele surrogaten--die de biologische moeder van het kind dat ze dragen--opgevat babys voor andere vrouwen. Vandaag, is het juridisch minder ingewikkeld maken een kind genetisch niet verwant aan de surrogaat-moeder, vermindering van het risico dat ze hem als haar eigen ten tijde van de levering zal beweren.

Traditionele draagmoeder

Traditionele surrogaten zijn de biologische moeders en de moeders van de geboorte van het kind ze bedenken en voeren voor een ander paar. Omdat het schept een potentieel voor de surrogaat mam te beweren dat het kind en weigeren te geven hem bij de geboorte, verbieden vele staten traditionele draagmoeder. Arizona en het District of Columbia verbieden traditionele draagmoeder volledig. Zes landen meer--Indiana, Kentucky, Louisiana, Michigan, Nebraska en New York--verklaar draagmoeder contracten niet afdwingbaar. Tien andere staten opleggen regels inzake draagmoeder, zoals toestaan dat zwangerschapsduur maar niet traditionele draagmoeder, volgens het Center for American Progress.

Zwangerschapsduur draagmoeder

Zwangerschapsduur surrogaten, een afkorting voor zwangerschapsduur vervoerders, hebben geen biologische relatie met het kind dat ze dragen tijdens de zwangerschap en geboorte te geven aan. Dit vermindert hun wettelijk recht op het kind na de geboorte, hoewel zwangerschapsduur vervoerders hebben betwist, bewaring en won, in sommige gevallen. Vrouwen die eieren produceren, maar kunnen niet dragen van een zwangerschap kunnen het gebruik van een zwangerschapsduur vervoerder te voeren hun biologische kind. In sommige gevallen moet een paar die niet kan produceren hun eigen eieren--een mannelijke paar, bijvoorbeeld, of een onvruchtbare vrouw--een eiceldonor zowel een zwangerschapsduur drager gebruiken. Als de mannelijke partner ook onvruchtbaar is, is het paar moet ook donorsperma.

Medische Procedures

Als u wilt een baby met een traditionele surrogaat, gebruiken de meeste paren een kliniek vruchtbaarheid als tussenpersoon op te treden, in plaats van gewoon met de surrogaat-moeder seks hebben met de potentiële vader--een situatie die beladen met mogelijke complicaties worden kan. Als de traditionele surrogaat regelmatige perioden heeft en ovulates van elke maand, de vruchtbaarheid kliniek bewaakt haar menstruele cyclus en injecteert gewassen zaadcellen in de vagina met behulp van een katheter, een proces dat bekend staat als kunstmatige inseminatie. Voor de zwangerschapsduur surrogaten, moet de vruchtbaarheid centrum coördineren de menstruatiecyclus van de eiceldonor of biologische moeder en zwangerschapsduur vervoerder. De eiceldonor of biologische moeder ondergaat ei ophalen, de sperma- en eiceldonatie worden geïntroduceerd, en als er bevruchting optreedt, het embryo of de embryo's worden geplaatst in de surrogaat van baarmoeder na twee tot vijf dagen.

Complicaties

In het ergste geval maakt draagmoeder kinderen die niet duidelijk voor iedereen. Een kind gemaakt van donorsperma, donoreicellen en gedragen door een zwangerschapsduur surrogaat voor een paar kunnen hebben een biologische kind heeft ouders niet gemakkelijk bepaald. Als ouders scheiden en de vader de biologische ouder is maar de moeder niet, kan voogdij worden gecompliceerd. Om te voorkomen dat dergelijke problemen, stelt de nonbiological ouder vaak het kind bij de geboorte, dus ze een rechtsvordering in de toekomst heeft.


gerelateerde artikelen