Kan je suikervrij snoep eten op het Atkins dieet?

January 9

Kan je suikervrij snoep eten op het Atkins dieet?

Het Atkins-dieet beveelt aan uw dagelijkse koolhydraten inname te beperken door het elimineren van zetmeelrijke voedingsmiddelen alsmede alle levensmiddelen met natuurlijke of toegevoegde suiker. Snoepjes en suikergoed zijn rijk aan suiker en dus niet geschikt als u probeert om gewicht te verliezen door het volgen van het Atkinsdieet. Suikervrije snoep en traktaties zijn nu beschikbaar op de meeste kruidenierszaken. U kunt hen op uw Atkinsdieet eten als ze niet met uw algemene vooruitgang interfereren.

Snoepjes suikervrij

Suiker-vrije snoepjes bevatten geen toegevoegde suikers en zijn gezoet met kunstmatige zoetstof. Suikervervanger, zoals sucralose of aspartaam, evenals suiker alcoholen, zoals sucralose en maltose, isomalt, mannitol, xylitol, zijn de meest voorkomende zoetstoffen gebruikt in suiker-vrije snoepjes. Hoewel suiker-vrije snoepjes mag geen toegevoegde suikers bevatten, kunnen ze nog koolhydraten bevatten. Controleer altijd het etiket om te bepalen van de inhoud van de netto koolhydraten van de suiker-vrije snoepjes die je eten om te zien wilt of zij een geschikte optie voor het Atkinsdieet.

Netto koolhydraten

Afhankelijk van de fase van het Atkins-dieet dat u volgen, moeten de meeste Atkins dieters beperken uw dagelijkse netto koolhydraatconsumptie ergens tussen 20 gram en 100 gram per dag. De netto koolhydraten komen overeen met de hoeveelheid koolhydraten verlaten zodra vezel en suiker alcoholen hebben zijn afgetrokken. Bijvoorbeeld, als je snoepjes suikervrij bevatten 20 gram koolhydraten, 0 gram vezels en 17 gram suiker alcohol per portie, hun netto carb inhoud komt overeen met 3 gram. Deze 3 gram netto koolhydraten als onderdeel van uw dagelijkse netto koolhydraatconsumptie om ervoor te zorgen uw verblijf binnen uw budget netto koolhydraten tellen

Suiker alcoholen

Suiker alcoholen worden niet beschouwd als in uw netto koolhydraatconsumptie omdat u hen van de totale carb inhoud van uw suiker-vrije snoepjes aftrekken kunt. Hoewel suiker alcoholen niet bieden zo veel calorie├źn en energie in vergelijking met gewone suiker, kunnen sommige mensen nog steeds ervaren een stijging van de bloedsuikerspiegel na het eten van suiker alcoholen. Als u een bloedglucosemeter hebben, controleert u hoe u reageren om suiker alcoholen als zij deel van de ingredi├źnten van uw suiker-vrije snoepjes uitmaken. Veel mensen kunnen ook last van maag-nood, bij het nuttigen van meer dan 10 gram suiker alcoholen per dag, dus houd uw portie grootte redelijk.

Suiker Cravings

Hoewel suiker-vrije snoepjes een goede manier om te voldoen aan uw zoete tand zijn zonder bij te dragen veel netto koolhydraten aan uw dagelijkse netto koolhydraatconsumptie, ze zou kunnen leiden tot suiker cravings. Als u denkt dat uw snoepjes suikervrij zijn waardoor je hunkert naar meer suiker terwijl na uw Atkins-dieet, is het mogelijk dat het beste niet om ze te eten.

Uw voortgang bijhouden

De beste manier om te zien of uw suiker-vrije snoepjes uw gewicht verlies vooruitgang storen terwijl na het Atkinsdieet is voor het bijhouden van uw vooruitgang op een wekelijkse basis. Verblijf op het goede spoor met uw dagelijkse netto koolhydraatconsumptie, waaronder de netto koolhydraten moet geboden door uw suiker-vrije snoepjes en weeg jezelf op hetzelfde moment van de dag elke week. Als u geen gewicht verliezen, stoppen met eten van de suiker-vrije snoepjes. Niet het verkrijgen van resultaten met suiker-vrije snoepjes, zou het resultaat van het hebben van suiker cravings leidt u te veel eten of de suiker alcohol verhogen je bloedsuikerspiegel.


gerelateerde artikelen