Wat zijn de Die-Off symptomen van Candida?

January 25

Wat zijn de Die-Off symptomen van Candida?

Candidiasis, of de infectie veroorzaakt door Candida albicans gist, kan worden behandeld met anti-schimmel geneesmiddelen of kruiden met anti-schimmel eigenschappen. Deze behandelingen zijn giftig voor de Candida schimmel. De dood van meerdere Candida-gisten releases eiwitten en endotoxines in de lymfatische stroom van de host. Een technisch document over de anti-schimmel eigenschappen van een kokosnoot olie-extract, Lauricidin merkt op dat de symptomen die uit de die-off van deze organismen voortvloeien zijn bekend als de Herxheimer reactie.

Herxheimer reactie

Deze reactie werd bedacht door de stichter, Australische dermatoloog Jarisch Adolf Herxheimer. Hij toevallig op deze erkende collectie van symptomen, ook bekend als "een helende reactie" na het behandelen van syphilitic laesies van de huid. Wanneer de infectie van syfilis werd behandeld met anti-syphilitic medicijnen, vond Herxheimer dat griep-achtige symptomen zou resulteren, en voor twee of drie dagen, de reactie van de huid verergeren zou, steeds grotere en meer ontstoken voordat het neergestreken en genezen. Herxheimer opgemerkt, volgens de Lauricidin website, dat de mensen die de meest extreme reacties waren degenen om het snelst en het meest volledig te genezen.

De meest voorkomende Herxheimer of die-off symptomen opgemerkt op de website Lauricidin zijn acne, hoofdpijn, vermoeidheid, koorts, transpiratie, nachtzweten, misselijkheid, braken, hartkloppingen, jeuk en huiduitslag. De symptomen, zij merken zijn over het algemeen mild en slechts een paar dagen duren maar kan langer en meer extreme, afhankelijk van de gezondheid van de individuele, andere daaraan verbonden voorwaarden, de omvang van de infectie en de sterkte van de dosis en de frequentie van de anti-Candida behandeling.

Spijsvertering

Candida-infecties hebben de neiging te voorkomen op de huid in de gebieden van het lichaam omzoomd door de slijmvliezen. De slijmvliezen lijn de openingen van het lichaam die zijn blootgesteld aan de externe omgeving. Het spijsverteringsstelsel, die is bekleed van mond tot anus met slijmvliezen is zeer gevoelig voor infectie met Candida albicans. Voorkomende symptomen van kleine intestinale candida zijn opgeblazen gevoel en gas, die ontstaan als gevolg van de vergisting van de suikers in het spijsverteringskanaal door de gist. Wanneer orale anti-schimmel behandelingen leiden tot een die-off van candida in het spijsverteringskanaal, de Candida dieet website merkt op dat het opgeblazen gevoel en gas kunnen worden verergerd en veranderingen in spijsverteringsbevorderende werking zoals diarree en constipatie kunnen optreden.

Gezamenlijke en spier pijn

Pijn in de gewrichten kunnen een gevolg van letsel, slijtage, allergie of autoimmuniteit. Al van deze oorzaken leiden uiteindelijk tot ontsteking van de gezamenlijke en omliggende weefsel en de opbouw van de bijproducten van de metabole reactie. Het Candida dieet website wijst erop dat spier- en gewricht pijn ook een resultaat van candida die-off zijn kan. De site neemt er nota van dat de bijproducten van de dood van de candida ook het hostsysteem vrijkomen, veroorzaken allergische reacties en ontstekingen en kan leiden tot ongewenste effecten, zoals gewricht en spier pijn.


gerelateerde artikelen