De Onest van allergieën na de bevalling

December 25

De Onest van allergieën na de bevalling

Het is een van de beste dagen van je leven. U hebt bevallen van een prachtige baby, maar misschien uw bundel van vreugde is niet het enige nieuwe aankomst. U zou kunnen opmerken dat u nieuwe allergieën hebben ontwikkeld na de zwangerschap. Zo ja, bent je niet alleen. "The New York Times" meldt dat als gevolg van de verzwakte immuunfunctie, het is niet ongebruikelijk voor vrouwen te ontwikkelen allergieën na de bevalling. En plotseling begin van de allergieën van het voedsel, misschien postpartum vrouwen ook ontwikkelen een allergische huiduitslag, pruritic urticarial papules en plaques van de zwangerschap, ook bekend als PUPP.

Volwassen-Onset allergieën

Cleveland Clinic zegt dat het immuunsysteem van een vrouw tijdens de zwangerschap, iets om te voorkomen dat haar lichaam afwijzing van haar ongeboren baby wordt onderdrukt. Volgens "The New York Times," aan een allergeen wordt blootgesteld, wanneer uw immuunsysteem onderdrukt kan leiden tot de ontwikkeling van een nieuwe allergie. Bovendien ervaren de meeste mensen die allergieën in volwassenheid ontwikkelen een allergische reactie, of eczeem of seizoengebonden allergieën, tijdens de kinderjaren. De allergieën verminderen tijdens de adolescentie, alleen om terug te keren later in het leven. Een andere theorie is dat mensen met volwassen-onset allergieën kunnen niet zijn blootgesteld aan veel allergenen tijdens de kindertijd.

Voedselallergieën

Een voedselallergie is de immuunrespons van het lichaam anders onschadelijk voedsel stoffen. Gemeenschappelijke voedselallergieën zijn melk, eieren, soja, pinda's, noten, tarwe, vis en schaaldieren. De Universiteit van Maryland Medical Center zegt ongeveer 2 procent van de volwassenen zijn eigenlijk gediagnosticeerd zoals hebbend de allergieën van het voedsel. Echter ongeveer 25 procent van de mensen geloven dat ze zijn allergisch aan voedingsmiddelen, UMMC rapporteert. Soms wat wordt beschouwd als een voedselallergie is eigenlijk een intolerantie, maar allergieën van het voedsel produceren symptomen binnen twee uur na inname. Gemeenschappelijke allergische reacties zijn bijenkasten, misselijkheid en braken, maagkrampen, duizeligheid en anderen. Levensbedreigende allergische reacties omvatten zwelling van de keel, verhoogde bloeddruk, blauw gekleurde huid en nagels en ademhalingsproblemen. Deze vereisen onmiddellijke medische aandacht.

Allergie behandelingen

De Onest van allergieën na de bevalling

Behandelingen voor uw nieuwe allergie zou kunnen inhouden gewoon vermijden van een overtredende levensmiddel. Verpakking etiketten lezen, informatie over ingrediënten in restaurants of je eigen eten brengen voedsel-sociale evenementen. UMMC zegt milde allergische symptomen verdwijnen op hun eigen, maar artsen meestal aanbevelen over-the-counter of recept antihistaminica om te verlichten, zwelling, jeuk, uitslag, runny neus en hoofdpijn. Echter, ernstige allergische reacties vereisen onmiddellijke noodhulp. Als u gevoelig voor levensbedreigende reactie, genoemd anafylactische shock, kan uw arts voorschrijven een Self-toegediend epinefrine geschoten, die je met u te allen tijde dragen moet.

Pruritic Purticarial Papules

De Onest van allergieën na de bevalling

Terwijl de rode, jeukende bultjes bekend als PUPP in het derde trimester van een zwangere vrouw uitbarsten, kan de uitslag verdere gevolgen van haar tot enkele weken na de bevalling. Hebt u een uitslag op je buik in de buurt van striae, is het waarschijnlijk PUPP. Deze aandoening, die een partij zoals netelroos kijkt, verschijnt meestal tijdens de eerste zwangerschap van een vrouw, of wanneer ze meerdere baby's verwacht. Ondanks de angstaanjagende verschijning van de uitslag geldt deze voorwaarde niet voor uw baby. De website van SkinSight zegt een in elke 200 zwangere vrouwen worden beïnvloed door deze reactie van huid die zich kan verspreiden naar de armen, borst en benen. Dikke moisturizers kunnen verlichten de jeuk en een over-the-counter hydrocortison medicatie, evenals difenhydramine kan verlichten ongemak. Echter, overleggen met uw arts alvorens eventuele over-the-counter medicatie.


gerelateerde artikelen